Enable JavaScript to run this app.
Vai al contenuto principale
Logo di OpenTable
  1. Home
  2. Stati Uniti
  3. Seattle / Washington orientale
  4. Seattle
  5. Greenwood
Bar Sur Mer, Seattle, WA

Bar Sur Mer

4.5
4,5
84 recensioni
da 31 $ a 50 $
Tapas / Assaggi

Effettua una prenotazione

2 persone
21:30
Prenotato 2 volte oggi
  • Ideale per cocktail creativi
  • Tra i migliori del quartiere
  • Ottimo per un'occasione speciale
BarSurMer is a seafood focused lounge with influences mainly from the Basque region, best known for Tapas, Vermouths, Gin Tônicas, Sherries, & Porron wine service.
This small intimate gem located in the Greenwood neighborhood features small plates from a wood-fired oven, and house-crafted cocktails. BarSurMer is the third Restaurant for award winning chef Eric Donnelly, founder of RockCreek Seafood & Spirits and FlintCreek Cattle Company. Come join us monthly for the Sunday Drive where our resident DJ spins an all vinyl set.

Sale del ristorante

Informazioni aggiuntive

  • Stile
    Cucina informale
  • Prezzo
    da 31 $ a 50 $
  • Tipi di Cucina
    Tapas / Assaggi
  • Orari di apertura
    Mer, Gio, Dom 17:00–22:00 Ven, Sab 17:00–22:15
  • Numero di telefono
    (206) 457-4930
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Smart Casual
  • Executive Chef
    Eric Donnelly
  • Quartiere
    Greenwood
  • Parking details
    Parcheggio in strada
  • Altro
    Accesso per disabili, Bar con licenza liquori, Bar/Lounge, Birra, Cocktail, Non fumatori, Notturno, Senza diritto di tappo, Servizi gender-neutral, Vino

Cosa dicono 84 persone

Valutazione complessiva e recensioni

Le recensioni possono essere scritte solo da utenti che hanno mangiato in questo ristorante

4.5
4,5 in base alle valutazioni recenti
  • 4,5Cibo
  • 4,5Servizio
  • 4,6Atmosfera
  • 4,2Rapporto qualità-prezzo

RumorositàModerata

84 Recensioni
  1. Eric

    Los Angeles

    4 recensioni

    1.0

    4 recensioni

    Visitato il giorno 15 novembre 2024

    1. Complessivo 1
    2. Cibo 5
    3. Servizio 1
    4. Atmosfera 5
    The food was outstanding. Service; not so much on this night.

    È utile?

  2. Ryan

    Seattle

    7 recensioni

    vip
    5.0

    7 recensioni

    Visitato il giorno 1 novembre 2024

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    A great space with creative small plates & cocktails. Will definitely be back.

    È utile?

  3. Brandon

    Seattle

    2 recensioni

    5.0

    2 recensioni

    Visitato il giorno 13 ottobre 2024

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 4
    4. Atmosfera 5
    What a beautiful and amazing atmosphere definitely wanna come back and sit at the bar and have cheesecake and drinks :) 10/10 for me and my friend

    È utile?

  4. Neil

    Londra

    10 recensioni

    4.0

    10 recensioni

    Visitato il giorno 3 ottobre 2024

    1. Complessivo 4
    2. Cibo 4
    3. Servizio 4
    4. Atmosfera 3
    Great food in nice bar. Tables a little too crowded IMO

    È utile?

  5. David

    San Francisco

    1 recensione

    5.0

    1 recensione

    Visitato il giorno 3 ottobre 2024

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Everyone at Bar Sur Mer was wonderful. Had great tapas with old friends. And as a bonus Tommy saw my wife. He is my wife's best friends son-in-law and he was working the floor. Making sure we were happy.

    È utile?

  6. Utente OpenTable

    Città del Mess.

    1 recensione

    5.0

    1 recensione

    Visitato il giorno 29 settembre 2024

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Marinated olives & boquerones - nice olives, it's good to see a PNW restaurant that's not afraid of high quality anchovies as a garnish. Yum. Jamon serrano, sea salt potato chips, pimenton cold pressed olive oil - Serrano is a lesser cousin to the real deal Jamon Iberico, and usually is nothing to write home about. With the chips and oil this is actually a tasty little salty appetizer. Solid. Wood fired kobocha squash, blue cheese butter, toasted baguette - This was fine, kind of a vegetarian option on an otherwise carnivorous menu. KOKOTXAS en persillade, pastis, lemon, olive oil, garlic, sea salt, parsley - HOLY COW, this is unbelievable. You can't really buy Kokotxas in the USA. These are little fig sized muscles that come in pairs and are found on the bottom of a cod's mouth. Like cod or halibut cheeks, these are probably the best part of the fish… firm, buttery, flavorful. Almost more like a scallop than a cod. I bet most of the cod catch in the USA loses the head during processing at sea, or else goes into the bin at the fish monger's. The sauce dipping after the cod is gone is amazing as well. Get this whenever it's on the menu. Amazeballs! San Juan Island Lamb Crepinette, Almond Romesco, Braised Leek, piparra, Sea Salt - kind of a donor-like lamb sausage meatball. Spices (not spicy), flavorful, rich. Delish. Charred mediterranean octopus, ensalada russa, sherry pimenton vinaigrette, herb salad - they call this Mediterranean, but it's more like NW Spain's Pulpo a la Gallega, with paprika and potatoes. Which is fine, whatever. What really matters here is that the octopus is incredibly tender and tasty. So many restaurants will serve tough octopus. Not here. Get this! macrina baguette, whipped confit garlic and chive butter - a nice baguette. Plus thoughtful and tasty NA cocktails. Also… this is in divey GREENWOOD. Not what you'd think of as the home of brilliant dining, but it's my home so I am very glad BSM are here with us!

    È utile?

  7. Jean-Philippe

    Seattle

    8 recensioni

    4.0

    8 recensioni

    Visitato il giorno 1 settembre 2024

    1. Complessivo 4
    2. Cibo 4
    3. Servizio 4
    4. Atmosfera 4
    Very good experience overall. Nice tapas style meals in a cool industrial/lofty atmosphere with high tables and chairs and efficient service.

    È utile?

  8. Thia

    Seattle

    3 recensioni

    3.0

    3 recensioni

    Visitato il giorno 11 agosto 2024

    1. Complessivo 3
    2. Cibo 3
    3. Servizio 4
    4. Atmosfera 5
    Took my mother out for dinner and we shared the beef tartare, sardines, and octopus. My mom got the Chardonnay and I, a gin & tonic cocktail. Bill totaled $116 with tax & tips. Overall experience was nice. Decor & ambiance was pleasant. Service was excellent. I would say value for money was lower than expected.

    È utile?

  9. Heidi

    Seattle

    26 recensioni

    5.0

    26 recensioni

    Visitato il giorno 4 agosto 2024

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    The food is great, and the cocktails are creative and delicious. We love the waiter there. He is always friendly and takes good care of us.

    È utile?

  10. AnneR

    Seattle

    11 recensioni

    vip
    5.0

    11 recensioni

    Visitato il giorno 21 luglio 2024

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    We loved it! Wonderful experience, fabulous food and service. Lucky to have such a great neighborhood gem.

    È utile?

FAQ

Bar Sur Mer è stato valutato con 4,5 stelle da 84 utenti OpenTable.

Sì, di solito è possibile prenotare questo ristorante scegliendo data, orario e numero di persone su OpenTable.

Effettua una prenotazione

2 persone
21:30
Prenotato 2 volte oggi
Mappa Google per Bar Sur Mer

219 N 85th St, Seattle, WA 98103

Sale del ristorante

Informazioni aggiuntive

  • Quartiere
    Greenwood
  • Orari di apertura
    Mer, Gio, Dom 17:00–22:00 Ven, Sab 17:00–22:15
  • Prezzo
    da 31 $ a 50 $
  • Tipi di Cucina
    Tapas / Assaggi
  • Stile
    Cucina informale
  • Dress code
    Smart Casual
  • Parking details
    Parcheggio in strada
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Executive Chef
    Eric Donnelly
  • Altro
    Accesso per disabili, Bar con licenza liquori, Bar/Lounge, Birra, Cocktail, Non fumatori, Notturno, Senza diritto di tappo, Servizi gender-neutral, Vino
  • Politica sulla Privacy
  • Condizioni d'uso
  • Impressum
  • Cookie e pubblicità basata sugli interessi
  • Preferenze sui cookie
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tutti i diritti riservati.
OpenTable fa parte di Booking Holdings, il leader mondiale di viaggi online e dei servizi correlati.
Logo di Booking
Logo di Priceline
Logo di KAYAK
Logo di Agoda
Logo OpenTable