Antipasti
Capesante alla Griglia con Fonduta28,00 USD
Pan Seared Scallops, Parmesan Fondue, Shaved Black Truffle
Insalata di Crescione, Pecorino, Cuori di Palma e Mandorle Tostate18,50 USD
Watercress Salad, Pecorino Cheese, Hearts of Palm, Roasted Almonds in a Balsamic Dressing
Polipo alla Griglia con Patate, Fagiolini e Aioli Dressing24,00 USD
Grilled Octopus, Mixed Fingerling Potatoes, Green Beans and Aioli Dressing
*Tartara di Tonno con Caramello di Balsamico23,00 USD
Diced Ahi Tuna Tartar with Capers, Avocado, Red Onions & Caramelized Balsamic Vinegar
Prosciutto e Burrata23,00 USD
18-Months Black Label Prosciutto di Parma and Burrata Cheese
Paste
Paccheri alla Norma29,00 USD
Artisian Paccheri Sicilian Norma Sauce, Basil Pesto topped with Dry Ricotta Cheese
Tagliolini Rossi con Ragu’ di Quaglia in Fonduta di Taleggio34,00 USD
Home-Made Red Beet Tagliolini in a Marsala Quail Ragu’ served on a bed of Taleggio Cheese Fondue
Tagliatelle al Cioccolato con Ragu’ di Cinghiale all’ Amarone41,00 USD
Home-Made Cacao Tagliatelle with an Amarone Wine Wild Boar Ragu’
Pappardelle con Ragu’ di Coniglio Prugne e Porcini31,00 USD
Homemade Pappardelle with Rabbit Ragu’, Prunes and Porcini Mushrooms
Ravioli Verdi di Manzo su Letto di Marinara Burro e Salvia32,00 USD
Home-Made Filled Mignon Spinach Ravioli served on a Bed of Marinara sauce, topped with Brown Butter and Sage
Secondi
Branzino alla Griglia Servito con Cucuzza e Menta39,00 USD
Grilled Mediterranean Sea Bass, Braised Sicilian Cucuzza, and Blood Orange Sauce
Dry-Aged Controfiletto with Rucola Parmigiano e Balsamico Antico45,00 USD
12 oz. Grilled Dry-Aged Striploin Served with Arugula, Shaved Parmesan Cheese and Aged Balsamic Vinegar
Filetto di Bue al Barolo Tartufato59,00 USD
Pan Seared Beef Filet Mignon served with a Barolo Truffle Butter Sauce
Petto D’ Anatra in Campana di Fumo con Cipolle Caramellate43,00 USD
Duck Breast lightly Smoked served with Caramelized Onion Aged Balsamic Vinegar
Other
Basket of Bread and Extra Virgin Olive Oil 4,00 USD