Enable JavaScript to run this app.
Vai al contenuto principale
Logo di OpenTable
  1. Home
  2. Stati Uniti
  3. Las Vegas
  4. The Strip
  5. The Strip
Bouchon at The Venetian, Las Vegas, NV

Bouchon at The Venetian

4.5
4,5
8308 recensioni
da 31 $ a 50 $
Francese
  • Romantico
  • Ottimo per un'occasione speciale
  • Innovativo
Thomas Keller's Bouchon is located in the Venetian Resort-Hotel-Casino, Venezia Tower. Renowned designer Adam D. Tihany has masterfully created a beautiful interior that features a magnificent French pewter bar, a vibrant mosaic floor, deep blue velvet banquettes, antique light fixtures and an expansive hand-painted mural by noted French artist Paulin Paris. The exquisite décor is the perfect setting for Bouchon’s culinary delights. Chef Crain rediscovers the classics, using historical reference points and classic French techniques, combined with a modern approach. The menu offers classic bistro dishes including steak frites, roasted chicken, quiche, boudin noir, pot de crème and profiteroles. The selection of fruits de mer is celebrated as one of the finest in Las Vegas. The seasonal menu changes throughout the year and is enhanced by a blackboard menu featuring the best products available each day. Flawlessly executed in every aspect, Bouchon delights both the palate and the eye

Non disponibile su OpenTable

Purtroppo, questo ristorante non fa parte del network di prenotazioni OpenTable. Per informazioni sulla sua disponibilità, contatta direttamente il locale.

C'è molto altro da esplorare

Scopri numerosi altri ristoranti come questo con la nostra app.

Scansiona il codice QR per scoprire numerosi altri ristoranti come questo con la nostra app.

Apri l'app

Informazioni aggiuntive

  • Stile
    Elegante Casual
  • Prezzo
    da 31 $ a 50 $
  • Tipi di Cucina
    Francese, Bisteccheria, Americana
  • Orari di apertura
    Brunch Ven–Dom 08:00–14:00 Cena Lun–Gio, Dom 17:00–21:00 Ven, Sab 17:00–22:00
  • Numero di telefono
    (702) 414-6200
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Business Casual
  • Executive Chef
    Thomas Keller
  • Quartiere
    The Strip
  • Traversa
    Spring Mountain
  • Parking details
    Free hotel and valet parking is available at the Venetian.
  • Altro
    Accesso per disabili, Banchetti, Bar con licenza liquori, Bar/Lounge, Birra, Brunch nel Weekend, Cocktail, Non fumatori, Patio/Posti all'aperto, Patio/Posti all'aperto, Porta il tuo vino, Senza diritto di tappo, Stanza Privata, Vino, Vista, Zona fumatori esterna

Cosa dicono 8.308 persone

Valutazione complessiva e recensioni

4.5
4,5 in base a tutte le valutazioni
  • 4,5Cibo
  • 4,5Servizio
  • 4,5Atmosfera
  • 2,5Rapporto qualità-prezzo

RumorositàModerata

8.308 Recensioni
  1. Utente OpenTable

    Las Vegas

    4 recensioni

    3.0

    4 recensioni

    Visitato il giorno 1 luglio 2019

    1. Complessivo 3
    2. Cibo 3
    3. Servizio 3
    4. Atmosfera 3
    Abbiamo cenato qui convinti di andare in posto elegante e dalla cucina ricercata e in effetti .. l’apparenza porta a questo. Quando ci siamo seduti, però, la vista delle tovaglie di carta ci ha nettamente fatto stupire.. abbiamo preso un Grand plateu di seafood e le oysters erano molto buone, come pure il lobster che, grazie all’attenzione della nostra assistente di sala, è stato fornito nelle corrette quantità. I secondi piatti di pesce invece erano buoni, ma nulla di che .. risultato finale un po’ deludente rispetto alle aspettative

    È utile?

  2. Utente OpenTable

    San Francisco

    4 recensioni

    5.0

    4 recensioni

    Visitato il giorno 13 agosto 2018

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 4
    4. Atmosfera 5
    Ottimo ristorante ad un ottimo rapporto qualità prezzo se si considerano le stelle Michelin ed il fatto che siamo a Las Vegas. 180€ in due compresa bottiglia di vino (non delle più care) per una cena a base di piatti francesi rivisitati in chiave americana ma con gusto e sapienza. Porzioni soddisfacenti ed ottima carta dei vini. Posto non per tutti comunque.

    È utile?

  3. Jani

    San Francisco

    28 recensioni

    vip
    5.0

    28 recensioni

    Visitato il giorno 28 dicembre 2022

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 4
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    We always visit this restaurant at least once when we are in Las Vegas, because we have never had anything other than an excellent experience. This time was a dinner party of seven for a birthday celebration. We ordered 3 apps to share (the fois gras special, the mussel dinner as an appetizer (absolutely an excellent suggestion from the server!), and beef tartare) All were perfect, and dunking the warm bread into the broth of the mussels was delightful. Dinner included steak frites, pepper steak, lamb, trout, 2 orders of roast chicken, salmon. Desserts were shared among us all. Wine was a bottle of Bordeaux. Pros: Excellent creative food, beautiful presentation, Attentive and friendly service- every need was anticipated before we knew we needed it. Courses arrived at the table in a timely manner, and the server was very helpful, answering questions and make suggestions. The food temperatures were spot on. Cons: The restaurant specialty roast chicken, which is normally absolutely perfect, had very dry white meat, specifically in the thickest side of the breast meat. When it was served, the skin was darker than usual, so that would account for the dryness. Since two of our party of seven had ordered it based on my previously glowing recommendations, I personally felt bad for misleading them. I always had ordered the chicken during brunch, so perhaps the late hour accounts for the variance. Note: Most of the diners did not adhere to the suggested dress code; there were sweat pants with tee shirts, hoodies, no-collar shirts, etc. Personally, I felt it was disrespectful to an excellent staff to wear the same thing as you might to a fast food restaurant, but to each their own. It also means that if you didn't bring business casual + clothes, don't let that stop you from enjoying an excellent dining experience.

    È utile?

  4. Utente OpenTable

    Los Angeles

    6 recensioni

    5.0

    6 recensioni

    Visitato il giorno 27 dicembre 2022

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    What a fantastic experience! From food to service, it’s all top notch. Exactly what you’d expect from a Keller restaurant. Been coming here for years and never disappoints. Typically here for brunch but dinner is also fantastic. Get to try new menu items in addition to the wonderful seafood tower.

    È utile?

  5. Utente OpenTable

    Costa Rica

    3 recensioni

    vip
    4.0

    3 recensioni

    Visitato il giorno 22 dicembre 2022

    1. Complessivo 4
    2. Cibo 3
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 3
    Paseo familiar

    È utile?

  6. Utente OpenTable

    Los Angeles

    5 recensioni

    5.0

    5 recensioni

    Visitato il giorno 18 dicembre 2022

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Excellent brunch as always! My very favorite! With excellent service!

    È utile?

  7. Russ

    Dallas

    47 recensioni

    5.0

    47 recensioni

    Visitato il giorno 17 dicembre 2022

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 4
    4. Atmosfera 5
    Brunch at Buchon is amazing.we splurged and got caviar and bottle of presco. Baked items are amazing and the food is delicious. We brunch here every trip to Vegas.

    È utile?

  8. GaryF

    San Francisco

    29 recensioni

    vip
    1.0

    29 recensioni

    Visitato il giorno 12 dicembre 2022

    1. Complessivo 1
    2. Cibo 1
    3. Servizio 3
    4. Atmosfera 4
    We went to Bouchon to have the trout dinner — Which they were sold out of. Then we tried to order the scallops. And they were sold out of the scallops Wait staff was competent. Sommelier made a good recommendation for the wine. The brisket was OK and the lamb was inedible - the sauce tasted like a brown gravy from Heinz. Escargot and seared foie gras were good. We used to enjoy this restaurant but that was the last time we will eat at Bouchon.

    È utile?

  9. Utente OpenTable

    San Francisco

    10 recensioni

    5.0

    10 recensioni

    Visitato il giorno 11 dicembre 2022

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Everything was excellent and delicious. Great service

    È utile?

  10. Foodie23

    Orange County

    68 recensioni

    3.0

    68 recensioni

    Visitato il giorno 10 dicembre 2022

    1. Complessivo 3
    2. Cibo 2
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    We typically enjoy the Las Vegas Bouchon because the service and ambiance is so much better than his other locations. The service was impeccable tonight but the food was mediocre at best (well except for the bread, French fries and dessert). We always get the French onion soup. Who ever prepared the soup that evening omitted salt. It was awful. The trout was extremely fishy and the steaks undercooked. The dessert was the best-a dark chocolate brownie with orange ice cream and a dark chocolate-a orange sauce. All in all I probably won’t try bouchon again. It’s really a hit and miss experience.

    È utile?

FAQ

Bouchon at The Venetian è stato valutato con 4,5 stelle da 8308 utenti OpenTable.

Sì, di solito è possibile prenotare questo ristorante scegliendo data, orario e numero di persone su OpenTable.

Non disponibile su OpenTable

Purtroppo, questo ristorante non fa parte del network di prenotazioni OpenTable. Per informazioni sulla sua disponibilità, contatta direttamente il locale.

Mappa Google per Bouchon at The Venetian

3355 Las Vegas Blvd South, Las Vegas, NV 89109

Informazioni aggiuntive

  • Traversa
    Spring Mountain
  • Quartiere
    The Strip
  • Orari di apertura
    Brunch Ven–Dom 08:00–14:00 Cena Lun–Gio, Dom 17:00–21:00 Ven, Sab 17:00–22:00
  • Prezzo
    da 31 $ a 50 $
  • Tipi di Cucina
    Francese, Bisteccheria, Americana
  • Stile
    Elegante Casual
  • Dress code
    Business Casual
  • Parking details
    Free hotel and valet parking is available at the Venetian.
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Executive Chef
    Thomas Keller
  • Altro
    Accesso per disabili, Banchetti, Bar con licenza liquori, Bar/Lounge, Birra, Brunch nel Weekend, Cocktail, Non fumatori, Patio/Posti all'aperto, Patio/Posti all'aperto, Porta il tuo vino, Senza diritto di tappo, Stanza Privata, Vino, Vista, Zona fumatori esterna
  • Politica sulla Privacy
  • Condizioni d'uso
  • Impressum
  • Cookie e pubblicità basata sugli interessi
  • Preferenze sui cookie
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tutti i diritti riservati.
OpenTable fa parte di Booking Holdings, il leader mondiale di viaggi online e dei servizi correlati.
Logo di Booking
Logo di Priceline
Logo di KAYAK
Logo di Agoda
Logo OpenTable