Enable JavaScript to run this app.
Vai al contenuto principale
Logo di OpenTable
  1. Home
  2. Stati Uniti
  3. Area di San Francisco Bay
  4. San Francisco
  5. Financial District / Embarcadero
Boulevard, San Francisco, CA
Ristorante premiato

Boulevard

Nessuna recensione
da 50 $ in su
Californiana

Effettua una prenotazione

2 persone
19:00
Prenotato 94 volte oggi
Ci sono delle esperienze disponibili.
Chefs Nancy Oakes, Chef Dana Younkin and our entire team, look forward to welcoming you to a refreshed and reimagined Boulevard! The dining room features a 3 course prix fixe menu with a multitude of choices. For the more spontaneous sorts; our bar, lounge and chef's counter is available on a walk-in basis and limited reservations. An a la carte menu is offered in these areas. For private events and larger groups, please check our our website.








Sale del ristorante

Informazioni aggiuntive

  • Stile
    Cucina raffinata
  • Prezzo
    da 50 $ in su
  • Tipi di Cucina
    Californiana, Francese americana contemporanea, Americana contemporanea
  • Orari di apertura
    Bar Lun–Sab 17:00–21:30 Cena Lun–Sab 17:15–21:30
  • Numero di telefono
    (415) 543-6084
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Business Casual
  • Executive Chef
    Nancy Oakes and Dana Younkin
  • Ristorante premiato
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartiere
    Financial District / Embarcadero
  • Traversa
    Steuart Street
  • Parking details
    Valet service is currently suspended at this time.
  • Public transit
    Bart- Embarcadero stopMuni- Ferry Plaza (Steuart & Market) Lines: E, F, 6, 7X, 9, 14, 14X, 21, 31
  • Altro
    Accesso per disabili, Banchetti, Bar con licenza liquori, Bar/Lounge, Birra, Cocktail, Non fumatori, Posti a sedere al bancone, Senza diritto di tappo, Stanza Privata, Vino, Vista
Gift card

Gift card

Invia una gift card subito tramite email o stampala e presentala di persona.

Invia una gift card

Esperienze

  • Wine Vault - $2,200 F&B Minimum - Semi Private

    Varie date disponibili
    MAX 12 guests: The wine vault is a semi private space near the main dining room that seats up to 12 guests. There is a minimum food and beverage spend of $2,200 regardless of the number of guests. There are ADDITIONAL fees of 8.63% tax, 6% SF Mandates and a 23% service charge. These fees are non-negotiable. The menu offered is the same as the dining room (a multi-selection prix fixe menu). Cancellations less than 48 hours in advance will be charged $750. Corkage is $50 per bottle for the first two, then $75 per bottle after. Please note the room is actively used as a wine cellar during service. There is no additional space for a reception.
    Wine Vault - $2,200 F&B Minimum - Semi Private foto
  • Valentine's Dinner - 4 Course - $185 each

    245,18 USD a persona

    solo 14 feb 2025
    A four course dinner and champagne! $185 per person, plus additional sales tax, 6% mandate, 22% gratuity. If booked as two, it will include a half bottle of champagne. (one glass for solo diners) Special amuse, bread course, multiple choices on appetizers and entrees, dessert included. Cancellation less than 48 hours in advance will be charged $50 per person. No exceptions. Unable to accommodate vegan, dairy, or allium allergies for this meal. Please reach out about other dietary restrictions.
    Valentine's Dinner - 4 Course - $185 each foto

FAQ

Sì, Boulevard offre gift card. Puoi acquistarle qui.

Sì, di solito è possibile prenotare questo ristorante scegliendo data, orario e numero di persone su OpenTable.

Effettua una prenotazione

2 persone
19:00
Prenotato 94 volte oggi
Ci sono delle esperienze disponibili.
Mappa Google per Boulevard

1 Mission St., San Francisco, CA 94105

Sale del ristorante

Informazioni aggiuntive

  • Ristorante premiato
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Traversa
    Steuart Street
  • Quartiere
    Financial District / Embarcadero
  • Orari di apertura
    Bar Lun–Sab 17:00–21:30 Cena Lun–Sab 17:15–21:30
  • Prezzo
    da 50 $ in su
  • Tipi di Cucina
    Californiana, Francese americana contemporanea, Americana contemporanea
  • Stile
    Cucina raffinata
  • Dress code
    Business Casual
  • Parking details
    Valet service is currently suspended at this time.
  • Public transit
    Bart- Embarcadero stopMuni- Ferry Plaza (Steuart & Market) Lines: E, F, 6, 7X, 9, 14, 14X, 21, 31
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Executive Chef
    Nancy Oakes and Dana Younkin
  • Altro
    Accesso per disabili, Banchetti, Bar con licenza liquori, Bar/Lounge, Birra, Cocktail, Non fumatori, Posti a sedere al bancone, Senza diritto di tappo, Stanza Privata, Vino, Vista
Gift card

Gift card

Invia una gift card subito tramite email o stampala e presentala di persona.

Invia una gift card
  • Politica sulla Privacy
  • Condizioni d'uso
  • Impressum
  • Cookie e pubblicità basata sugli interessi
  • Preferenze sui cookie
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tutti i diritti riservati.
OpenTable fa parte di Booking Holdings, il leader mondiale di viaggi online e dei servizi correlati.
Logo di Booking
Logo di Priceline
Logo di KAYAK
Logo di Agoda
Logo OpenTable