Enable JavaScript to run this app.
Vai al contenuto principale
Logo di OpenTable
  1. Home
  2. Stati Uniti
  3. Area di Washington, D.C.
  4. Distretto di Columbia
  5. Georgetown
CUT by Wolfgang Puck, Washington, DC

CUT by Wolfgang Puck

4.5
4,5
604 recensioni
da 50 $ in su
Americana contemporanea

Effettua una prenotazione

2 persone
19:00
Prenotato 19 volte oggi
Ci sono delle esperienze disponibili.
  • Ottimo per un'occasione speciale
  • Elegante
  • Ottimo per pranzi o cene di lavoro
A contemporary culinary destination where innovative design meets impeccable service. Nestled in the heart of Georgetown, CUT by Wolfgang Puck presents a fine-dining experience featuring the finest selections of beef, complemented by fresh, locally inspired dishes that embody the vibrant spirit of Washington, D.C.


The restaurant boasts two iconic bars: one at the entrance, providing a stylish and inviting setting for pre-dinner drinks, and a second atop the hotel, offering breathtaking city views alongside a menu of bespoke cocktails, curated wines, and craft beers. For private gatherings, our exclusive 14-seat dining room provides an intimate space for celebrations, meetings, or special occasions.


To ensure an exceptional experience for all guests, we request 24 hours' notice for cancellations, as late changes may result in a $25/person fee. Guests are welcome to bring their own wines (not featured on our extensive list), with a corkage fee of $45 per bottle or $90 per magnum.

Informazioni aggiuntive

  • Stile
    Cucina raffinata
  • Prezzo
    da 50 $ in su
  • Tipi di Cucina
    Americana contemporanea, Bistecca
  • Orari di apertura
    Colazione Ogni giorno 07:00–10:30 Brunch Dom 11:30–14:30 Bar Ogni giorno 17:30–23:00 Cena Ogni giorno 17:30–22:00
  • Numero di telefono
    (202) 617-2424
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Smart Casual
  • Executive Chef
    Ari Miller
  • Sale per eventi privati
    CUT offers various catering packages for private events and reception-style events in our restaurant and on our rooftop. To inquire, please contact our sales team at RWWDC.SM@rosewoodhotels.com or (202)-617-2405.
  • Quartiere
    Georgetown
  • Traversa
    K Street
  • Parking details
    Valet
  • Altro
    Accesso per disabili, Bar con licenza liquori, Bar/Lounge, Birra, Brunch nel Weekend, Cocktail, Non fumatori, Patio/Posti all'aperto, Senza diritto di tappo, Servizi gender-neutral, Stanza Privata, Vino, Vista

Esperienze

  • Taste of CUT - Prix-Fixe Menu

    95,00 USD a persona

    Varie date disponibili
    Experience a Taste of CUT by Wolfgang Puck with our exclusive 3-course prix-fixe menu, designed to showcase highlights from our full menu at an exceptional value of $95 per person. Available every Monday, Tuesday, and Wednesday evening for dinner, this experience curated by Executive Chef Andrew Skala includes a selection of appetizers, entrees, and desserts. Highlights feature our famous Butter Lettuce Salad to start, our signature Grilled Half Amish Chicken, and the unforgettable ‘Basque Style’ Cheesecake. This offering is a perfect representation of our culinary excellence. Reserve your table now for a journey through the best of CUT DC, promising an indulgent and elevated dining experience at an unbeatable price.
    Taste of CUT - Prix-Fixe Menu foto
  • Christmas Eve Prix-Fixe Three-Course Dinner

    solo 24 dic 2024
    Join us at CUT by Wolfgang Puck on Christmas Eve for a special 3-course prix-fixe menu, for $195 per person and $70 per child (10 and under). Enjoy items like local burrata & prosciutto San Danielle, Maine lobster bisque, roasted prime ribeye, Ora King salmon wellington, buche de noel, & so much more.
    Christmas Eve Prix-Fixe Three-Course Dinner foto
  • Christmas Day Prix-Fixe Three-Course Dinner

    solo 25 dic 2024
    Join us at CUT by Wolfgang Puck on Christmas Day for our special 3-course prix-fixe menu, for $195 per person and $70 per child (10 and under). Enjoy items like local burrata & prosciutto San Danielle, Maine lobster bisque, roasted prime ribeye, Ora King salmon wellington, buche de noel, & so much more.
    Christmas Day Prix-Fixe Three-Course Dinner foto

Cosa dicono 604 persone

Valutazione complessiva e recensioni

Le recensioni possono essere scritte solo da utenti che hanno mangiato in questo ristorante

4.5
4,5 in base alle valutazioni recenti
  • 4,5Cibo
  • 4,5Servizio
  • 4,6Atmosfera
  • 3,9Rapporto qualità-prezzo

RumorositàModerata

Molto apprezzato per

  • Area di Washington, D.C.

    I tavoli da 1000 punti più prenotati

  • Distretto di Columbia

    I tavoli da 1000 punti più prenotati

604 Recensioni
  1. Robert

    Seattle

    1 recensione

    5.0

    1 recensione

    Visitato oggi

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 4
    Cut is a really great place to have breakfast, especially if you’re traveling, even if you’re not staying at the Rosewood hotel

    È utile?

  2. Wolfgang

    VIP

    Washington DC

    2 recensioni

    2.0

    2 recensioni

    Visitato 2 giorni fa

    1. Complessivo 2
    2. Cibo 3
    3. Servizio 1
    4. Atmosfera 3
    Tried seat us at a table in the front bar area next to the door (cold and bright light ) despite reservation and 2 two-tops available in the dining room. Just disrespectful.

    È utile?

  3. Paul

    Washington DC

    11 recensioni

    3.0

    11 recensioni

    Visitato il giorno 15 dicembre 2024

    1. Complessivo 3
    2. Cibo 3
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 3
    Not worth the price. Las Vegas location much better. Reason I went to this location in my home town. Way better and interesting option at this price point.

    È utile?

  4. Amanda

    Washington DC

    2 recensioni

    3.0

    2 recensioni

    Visitato il giorno 14 dicembre 2024

    1. Complessivo 3
    2. Cibo 4
    3. Servizio 2
    4. Atmosfera 3
    Got the wrong ribeye, spent money on the more expensive one. Lots of execution errors.

    È utile?

  5. BarbaraD

    VIP

    San Francisco

    19 recensioni

    5.0

    19 recensioni

    Visitato il giorno 14 dicembre 2024

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 3
    4. Atmosfera 4
    Wonderful helpful manager and good chef

    È utile?

  6. Utente OpenTable

    New York

    1 recensione

    5.0

    1 recensione

    Visitato il giorno 14 dicembre 2024

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    I really enjoyed Australia wagyu for both ribeye and sirloin.

    È utile?

  7. Susan

    VIP

    Washington DC

    7 recensioni

    5.0

    7 recensioni

    Visitato il giorno 14 dicembre 2024

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Do no post! When I made the reservation on OpenTable I said it was for Peking Duck. I reiterated it in follow up notices. I left 3 messages at the restaurant to be sure we would have it. When we out we were told there had been one and it was gone. It was a 7:00. Reservation. Unacceptable!

    È utile?

  8. Linda

    VIP

    Los Angeles

    68 recensioni

    3.0

    68 recensioni

    Visitato il giorno 7 dicembre 2024

    1. Complessivo 3
    2. Cibo 3
    3. Servizio 4
    4. Atmosfera 3
    Thought wine list was incredibly pricey; and clearly one of the most expensive restaurants in Georgetown. Just didn’t think the value was there. The servers were great and attentive. Was surprised that dining room was part of the bar for the price point of this restaurant.

    È utile?

  9. Jan

    VIP

    Londra

    20 recensioni

    5.0

    20 recensioni

    Visitato il giorno 7 dicembre 2024

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Excellent service, excellent food. Had a great time.

    È utile?

  10. Robert

    Raleigh

    11 recensioni

    5.0

    11 recensioni

    Visitato il giorno 6 dicembre 2024

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 4
    Great food and excellent service. Very attentive staff

    È utile?

FAQ

CUT by Wolfgang Puck è stato valutato con 4,5 stelle da 604 utenti OpenTable.

Sì, di solito è possibile prenotare questo ristorante scegliendo data, orario e numero di persone su OpenTable.

Effettua una prenotazione

2 persone
19:00
Prenotato 19 volte oggi
Ci sono delle esperienze disponibili.
Mappa Google per CUT by Wolfgang Puck

1050 31st St NW, Washington, DC 20007

Informazioni aggiuntive

  • Traversa
    K Street
  • Quartiere
    Georgetown
  • Orari di apertura
    Colazione Ogni giorno 07:00–10:30 Brunch Dom 11:30–14:30 Bar Ogni giorno 17:30–23:00 Cena Ogni giorno 17:30–22:00
  • Prezzo
    da 50 $ in su
  • Tipi di Cucina
    Americana contemporanea, Bistecca
  • Stile
    Cucina raffinata
  • Dress code
    Smart Casual
  • Parking details
    Valet
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Executive Chef
    Ari Miller
  • Altro
    Accesso per disabili, Bar con licenza liquori, Bar/Lounge, Birra, Brunch nel Weekend, Cocktail, Non fumatori, Patio/Posti all'aperto, Senza diritto di tappo, Servizi gender-neutral, Stanza Privata, Vino, Vista
  • Numero di telefono
    (202) 617-2424
  • Sale per eventi privati
    CUT offers various catering packages for private events and reception-style events in our restaurant and on our rooftop. To inquire, please contact our sales team at RWWDC.SM@rosewoodhotels.com or (202)-617-2405.
  • Politica sulla Privacy
  • Condizioni d'uso
  • Impressum
  • Cookie e pubblicità basata sugli interessi
  • Preferenze sui cookie
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tutti i diritti riservati.
OpenTable fa parte di Booking Holdings, il leader mondiale di viaggi online e dei servizi correlati.
Logo di Booking
Logo di Priceline
Logo di KAYAK
Logo di Agoda
Logo OpenTable