Enable JavaScript to run this app.
Vai al contenuto principale
Logo di OpenTable
  1. Home
  2. Australia
  3. Nuovo Galles del Sud
  4. Regione di Illawarra
  5. Stanwell Tops
Dining on the Edge, Stanwell Tops, AU-NSW

Dining on the Edge

Nessuna recensione
da 101 $A in su
Australiana moderna

Effettua una prenotazione

2 persone
19:00
Ci sono delle esperienze disponibili.
Experience Dining On the Edge by Tumbling Waters Retreat, where modern Australian cuisine meets French finesse. Led by Executive Chef Thierry Molimard and Sous Chef Mark Pain, we offer two unique dining experiences: our unique Chef's Set Menu on Thursdays and Saturdays featuring dishes like Beef Tenderloin with Pomme Lyonnaise and Portobello Mushroom Sauce, and a more casual Small Plates Menu on Fridays with highlights like Crispy Pork Belly, Soy Caramel Pumpkin, and Thai Herb Salad. Perched above the treetops, with stunning ocean, rainforest, and escarpment views, our intimate restaurant is complemented by a cocktail bar designed to perfectly pair with every dish. Ideal for romantic evenings or intimate group gatherings, Dining On the Edge offers an unforgettable culinary journey in a breathtaking setting that will keep you on the edge of your seat.

Informazioni aggiuntive

  • Stile
    Elegante Casual
  • Prezzo
    da 101 $A in su
  • Tipi di Cucina
    Australiana moderna, Fusion / Eclettica, Tapas / Assaggi
  • Orari di apertura
    Gio–Sab 17:30–21:00
  • Numero di telefono
    (02) 4294 1666
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Diners Club, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Smart Casual
  • Executive Chef
    Chef Thierry Molimard and Chef Mark Pain
  • Quartiere
    Stanwell Tops
  • Traversa
    Corner of Stonehaven Road and Longview Crescent, Stanwell Tops 2508
  • Parking details
    Parcheggio privato
  • Altro
    Accesso per disabili, Bar con licenza liquori, Bar/Lounge, Birra, Cocktail, Non fumatori, Opzioni senza glutine, Patio/Posti all'aperto, Servizi gender-neutral, Vegana, Vino

Esperienze

  • Thursday & Saturday Night - Chefs Menu

    Varie date disponibili
    On Thursday and Saturday nights, Dining On the Edge transforms into a culinary showcase with our exquisite 3-course set menu. Crafted by our French Executive Chef, each course is a masterpiece, blending modern Australian flavors with French finesse. Immerse yourself in an unforgettable dining experience, complemented by breathtaking views of the ocean and rainforest.
    Thursday & Saturday Night - Chefs Menu foto
  • Friday Night - Small Plates

    Varie date disponibili
    Join us for a relaxed and unforgettable culinary experience as our Small Plates menu invites you to share, savor, and indulge in a variety of exquisitely crafted dishes. Perfect for intimate gatherings or a laid-back evening with friends and loved ones, highlights include the Crispy Pork Belly with soy caramel pumpkin and Thai herb salad. Set against breathtaking ocean and rainforest views, Dining On the Edge is the ideal setting to unwind at the end of the week. Complete your experience with a drink from our carefully curated cocktail bar, designed to perfectly complement each dish.
    Friday Night - Small Plates foto

Sii il primo a scrivere una recensione per questo ristorante

Al momento Dining on the Edge non ha recensioni. Aggiungi una recensione dopo aver visitato il ristorante per aiutare gli altri utenti.

FAQ

Sì, di solito è possibile prenotare questo ristorante scegliendo data, orario e numero di persone su OpenTable.

Effettua una prenotazione

2 persone
19:00
Ci sono delle esperienze disponibili.
Mappa Google per Dining on the Edge

31 Stonehaven Rd, Stanwell Tops, AU-NSW 2508

Informazioni aggiuntive

  • Traversa
    Corner of Stonehaven Road and Longview Crescent, Stanwell Tops 2508
  • Quartiere
    Stanwell Tops
  • Orari di apertura
    Gio–Sab 17:30–21:00
  • Prezzo
    da 101 $A in su
  • Tipi di Cucina
    Australiana moderna, Fusion / Eclettica, Tapas / Assaggi
  • Stile
    Elegante Casual
  • Dress code
    Smart Casual
  • Parking details
    Parcheggio privato
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Diners Club, Mastercard, Visa
  • Executive Chef
    Chef Thierry Molimard and Chef Mark Pain
  • Altro
    Accesso per disabili, Bar con licenza liquori, Bar/Lounge, Birra, Cocktail, Non fumatori, Opzioni senza glutine, Patio/Posti all'aperto, Servizi gender-neutral, Vegana, Vino
  • Politica sulla Privacy
  • Condizioni d'uso
  • Impressum
  • Cookie e pubblicità basata sugli interessi
  • Preferenze sui cookie
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tutti i diritti riservati.
OpenTable fa parte di Booking Holdings, il leader mondiale di viaggi online e dei servizi correlati.
Logo di Booking
Logo di Priceline
Logo di KAYAK
Logo di Agoda
Logo OpenTable