Enable JavaScript to run this app.
Vai al contenuto principale
Logo di OpenTable
  1. Home
  2. Stati Uniti
  3. Michigan settentrionale / Penisola superiore
  4. Michigan settentrionale
  5. Traverse City
Great Lakes Culinary Institute, Traverse City, MI

Great Lakes Culinary Institute

4.9
4,9
83 recensioni
Fino a 30 $
Americana contemporanea

Effettua una prenotazione

Più di 2 persone
19:00
Ci sono delle esperienze disponibili.
  • Ideale per le viste panoramiche
  • Ottimo per un'occasione speciale
  • Innovativo
At Lobdell's, a Teaching Restaurant, you'll enjoy food prepared and served by Great Lakes Culinary Institute students and beautiful bayside views. Lunch is served regularly during fall and spring, while bakery and coffee service is provided in summer. Special events throughout the year include farm to table and world cuisine dinners, as well as cocktail and charcuterie events.

Informazioni aggiuntive

  • Stile
    Cucina informale
  • Prezzo
    Fino a 30 $
  • Tipi di Cucina
    Americana contemporanea, Americana, Bistro
  • Orari di apertura
    Pranzo Mar, Mer 11:30–14:30
  • Numero di telefono
    (231) 995-3120
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Business Casual
  • Executive Chef
    Chef James Morse
  • Quartiere
    Traverse City
  • Traversa
    Front Street and Barlow
  • Parking details
    Parcheggio privato
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Altro
    Accesso per disabili, Bar con licenza liquori, Birra, Cocktail, Non fumatori, Opzioni senza glutine, Posti a sedere al bancone, Vegana, Vino, Vista

Esperienze

  • Cocktails and Charcuterie

    39,00 USD a persona

    Varie date disponibili
    It's cocktail time! Students' knowledge will be tested as they learn experientially at the Cocktails and Charcuterie series at Lobdell's. Sip on small batch cocktails and mocktails served by the Beverage Management class while enjoying sharable appetizers crafted by the Garde Manger students. A wine and beer selection will also be available. Menu includes 2 beverage selections plus a three course sampling of cheeses and assorted charcuterie.

Cosa dicono 83 persone

Valutazione complessiva e recensioni

Le recensioni possono essere scritte solo da utenti che hanno mangiato in questo ristorante

4.9
4,9 in base alle valutazioni recenti
  • 4,7Cibo
  • 4,8Servizio
  • 5Atmosfera
  • 4,7Rapporto qualità-prezzo

RumorositàModerata

Molto apprezzato per

  • Michigan settentrionale / Penisola superiore

    Migliore nel complesso

  • Michigan settentrionale / Penisola superiore

    Miglior cibo

  • Michigan settentrionale / Penisola superiore

    Miglior servizio

  • Michigan settentrionale / Penisola superiore

    Migliore atmosfera

  • Michigan settentrionale / Penisola superiore

    Miglior rapporto qualità-prezzo

  • Michigan settentrionale / Penisola superiore

    Ideale per il brunch

  • Michigan settentrionale / Penisola superiore

    Innovativo

  • Michigan settentrionale / Penisola superiore

    Adatto ai gruppi

  • Michigan settentrionale / Penisola superiore

    Cucina salutare

  • Michigan settentrionale / Penisola superiore

    Ottimo per un'occasione speciale

  • Michigan settentrionale

    Migliore nel complesso

  • Michigan settentrionale

    Miglior cibo

  • Michigan settentrionale

    Miglior servizio

  • Michigan settentrionale

    Migliore atmosfera

  • Michigan settentrionale

    Miglior rapporto qualità-prezzo

  • Michigan settentrionale

    Ideale per il brunch

  • Michigan settentrionale

    Innovativo

  • Michigan settentrionale

    Adatto ai gruppi

  • Michigan settentrionale

    Cucina salutare

  • Michigan settentrionale

    Ottimo per un'occasione speciale

83 Recensioni
  1. Leslie

    Raleigh

    3 recensioni

    5.0

    3 recensioni

    Visitato 4 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    We had such a fun time dining at the charcuterie and cocktail event hosted by Great Lakes Culinary Institute and the students in training in the Beverage Management class. Traverse City is blessed to have such a beautiful culinary Institute that provides its students an outlet for practicing their trade.  Reservations go quickly, so it is hard to get into events, but when you do get in, you will be impressed. 

    È utile?

  2. David

    Michigan Nord

    61 recensioni

    vip
    4.0

    61 recensioni

    Visitato 4 giorni fa

    1. Complessivo 4
    2. Cibo 4
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Appetizer & cocktails special event. The smoked duck is my favorite. Merrill mixes up some great cocktails and this event had eight or so to choose from along with several beers and wines. Students are fun and engaging as they are working on their craft. Worth a try if you can snag a table.

    È utile?

  3. Michelle

    Washington DC

    2 recensioni

    5.0

    2 recensioni

    Visitato 4 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    We had bar seating and we love sitting at the bar. Merrill was fabulous as usual. William, who was new, started out nervous (they are in training), but then once he found his grove, he was chatty and engaging!! We had a GREAT time and they even made an accommodation for a vegetarian! Fabulous!

    È utile?

  4. Ira

    San Francisco

    2 recensioni

    5.0

    2 recensioni

    Visitato 5 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    This Cocktails & Charcuterie series is fantastic.

    È utile?

  5. Lisa

    Michigan Nord

    2 recensioni

    5.0

    2 recensioni

    Visitato 5 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Our experience was great service, food and cocktails. The students and staff are kind and attentive!

    È utile?

  6. Jack

    Detroit

    1 recensione

    3.0

    1 recensione

    Visitato 5 giorni fa

    1. Complessivo 3
    2. Cibo 5
    3. Servizio 3
    4. Atmosfera 5
    My first dry Manhattan was very weak. It was clear, you could see through it. The second one was well done. Charcuterie board was not worth it. If each person paid $39, each person should have received their own board. I would have been better off attending by myself.

    È utile?

  7. Don

    Michigan Nord

    3 recensioni

    5.0

    3 recensioni

    Visitato 5 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Lobdell’s Culinary Restaurant has an excellent menu. The entrees are always excellent with great variety.The sandwiches and salads are delightfully presented and always delicious. The Lobdell speciality desert is 5 stars and more. A quiet atmosphere, beautiful view, and friendly staff makes Lobdell’s the best place to eat in Traverse City.

    È utile?

  8. Anne

    Grand Rapids

    1 recensione

    5.0

    1 recensione

    Visitato 5 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    What a wonderful culinary experience! We had the beef bourgnion, leek tarte, the best ice tea! Attentive and knowledgeable staff. Truly the best restaurant in Traverse City. We will be back! Thank you Courtney for your hospitality!

    È utile?

  9. Doug

    Indiana

    2 recensioni

    5.0

    2 recensioni

    Visitato 5 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Always a great dining experience. Amazing staff and food, spectacular view. Every opportunity to dine at Lobdell's is a privilege to be cherished.

    È utile?

  10. Rebecca

    Michigan Nord

    3 recensioni

    5.0

    3 recensioni

    Visitato 6 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 4
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    We enjoy sitting barside for lunch, but wherever we sit the waitstaff are always attentive and well informed. The unique culinary features are well planned out for a variety of taste. The bakery items like the menu features are creative and delicious!

    È utile?

FAQ

Great Lakes Culinary Institute è stato valutato con 4,9 stelle da 83 utenti OpenTable.

Sì, di solito è possibile prenotare questo ristorante scegliendo data, orario e numero di persone su OpenTable.

Effettua una prenotazione

Più di 2 persone
19:00
Ci sono delle esperienze disponibili.
Mappa Google per Great Lakes Culinary Institute

715 E Front St, Traverse City, MI 49686-2619

Informazioni aggiuntive

  • Traversa
    Front Street and Barlow
  • Quartiere
    Traverse City
  • Orari di apertura
    Pranzo Mar, Mer 11:30–14:30
  • Prezzo
    Fino a 30 $
  • Tipi di Cucina
    Americana contemporanea, Americana, Bistro
  • Stile
    Cucina informale
  • Dress code
    Business Casual
  • Parking details
    Parcheggio privato
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Executive Chef
    Chef James Morse
  • Altro
    Accesso per disabili, Bar con licenza liquori, Birra, Cocktail, Non fumatori, Opzioni senza glutine, Posti a sedere al bancone, Vegana, Vino, Vista
  • Politica sulla Privacy
  • Condizioni d'uso
  • Impressum
  • Cookie e pubblicità basata sugli interessi
  • Preferenze sui cookie
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tutti i diritti riservati.
OpenTable fa parte di Booking Holdings, il leader mondiale di viaggi online e dei servizi correlati.
Logo di Booking
Logo di Priceline
Logo di KAYAK
Logo di Agoda
Logo OpenTable