
Da non perdere
OIJI MI
da 50 $ in su
Coreana
Effettua una prenotazione
2 persone
17 mar 2025
19:00
Perché è un ristorante Da non perdere
Executive chef: Brian Kim
- MICHELIN 1 Star2024
- MICHELIN 1 Star2023
Dagli editor di OpenTable: Chef Brian Kim originally opened Oiji in 2015 before leveling up with Oiji Mi in 2022 and leaning into modern and upscale Korean fare. The stunning dining room serves up lantern-style lamps and lattice-inspired walls, an elegant setting for the luxurious five-course prix-fixe menu. Don’t miss the namesake Oiji bowl arrayed with briny urchin and sweet prawn, lobster ramyun twirled with cool noodles, or soju cocktails in creative flavors, which all helped the restaurant earn a MICHELIN Star and a James Beard semifinalist nod for the chef.
Sale del ristorante
Informazioni aggiuntive
- Ristorante premiato
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- Numero di telefono
- Prezzoda 50 $ in su
- Tipi di CucinaCoreana, Coreana contemporanea
- Orari di aperturaCena Lun–Gio, Dom 17:00–21:30 Ven, Sab 17:00–22:00
- Dress codeSmart Casual
- Parking detailsNessuno
- Opzioni di pagamentoAMEX, Discover, Mastercard, Visa
FAQ
Sì, di solito è possibile prenotare questo ristorante scegliendo data, orario e numero di persone su OpenTable.
Effettua una prenotazione
2 persone
17 mar 2025
19:00
17 W 19th St, New York, NY 10011-4332
Sale del ristorante
Informazioni aggiuntive
- Ristorante premiato
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- Numero di telefono
- Prezzoda 50 $ in su
- Tipi di CucinaCoreana, Coreana contemporanea
- Orari di aperturaCena Lun–Gio, Dom 17:00–21:30 Ven, Sab 17:00–22:00
- Dress codeSmart Casual
- Parking detailsNessuno
- Opzioni di pagamentoAMEX, Discover, Mastercard, Visa