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Red Tracton's, Solana Beach, CA

Red Tracton's

4.3
4,3
1734 recensioni
da 31 $ a 50 $
Bisteccheria

Effettua una prenotazione

2 persone
19:00
Prenotato 13 volte oggi

Informazioni sul ristorante

  • Ottimo per un'occasione speciale
  • Tra i migliori del quartiere
  • Atmosfera vivace
East coast style Steakhouse and Supper Club with roots dating back 75 years plus . Red Tracton's is know for serving only the finest in Prime Beef and Seafood. Quality and quantity is Reds trademark. Live entertainment Tuesday - Saturday at the Piano bar.

Informazioni aggiuntive

  • Numero di telefono
  • Prezzo
    da 31 $ a 50 $
  • Tipi di Cucina
    Bisteccheria, Crostacei, Bar / Lounge / Vendita Bottiglie
  • Orari di apertura
    Mar–Gio, Dom 16:00–21:00 Ven 12:00–22:00 Sab 16:00–22:00
  • Dress code
    Business Casual
  • Parking details
    Valet with Self parking options available after 4:00PM.
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Executive Chef
    Mauricio Pineda

Cosa dicono 1.734 persone

Le recensioni di Red Tracton's delle persone che hanno visitato e mangiato al ristorante. In base alla valutazione recente.

Valutazione complessiva e recensioni

Le recensioni possono essere scritte solo da utenti che hanno mangiato in questo ristorante

4.3
4,3 in base alle valutazioni recenti
  • 4,3Cibo
  • 4,5Servizio
  • 4,4Atmosfera
  • 3,7Rapporto qualità-prezzo

RumorositàModerata

Molto apprezzato per

  • San Diego nord

    Bisteccheria

1.734 Recensioni
  1. RustyW

    San Diego5 recensioni

    5.0

    Visitato il giorno 18 maggio 2019

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Great Prime Rib

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  2. Robert W.

    San Diego3 recensioni

    5.0

    Visitato 6 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    The food and service is always great there. Been going for years, we love it. 

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  3. Tessi

    San Diego8 recensioni

    5.0

    Visitato il giorno 5 marzo 2025

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 3
    Always a great spot- lobster soup and prime rib is a must! Pro tip sit in the lounge:)

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  4. Utente OpenTable VIP

    San Diego5 recensioni

    5.0

    Visitato il giorno 3 marzo 2025

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Great food They changed some food suppliers so the fries are not the same :(

    È utile?

  5. Leslie VIP

    San Diego9 recensioni

    5.0

    Visitato il giorno 1 marzo 2025

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 4
    4. Atmosfera 5
    I started with the “exceptional” salad and it was great. All 4 of us ordered the prime rib w/ baked potatoes- so delicious.

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  6. Utente OpenTable

    Los Angeles1 recensione

    3.0

    Visitato il giorno 28 febbraio 2025

    1. Complessivo 3
    2. Cibo 2
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Food was okay. Service was great would go for drinks

    È utile?

  7. Utente OpenTable

    Unspecified1 recensione

    5.0

    Visitato il giorno 28 febbraio 2025

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 4
    4. Atmosfera 3
    As always wonderful meal at the prime rib it was delicious

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  8. Fred

    San Diego4 recensioni

    3.0

    Visitato il giorno 28 febbraio 2025

    1. Complessivo 3
    2. Cibo 2
    3. Servizio 2
    4. Atmosfera 3
    This used to be my favorite restaurant. But haven’t been for ten years. Looking forward to a great evening. It was not good. The valet was nice, Maitre D was friendly. Now the bad. Waitress seemed to be annoyed by us being there. Not friendly or attentive. The food, Prime Rib was supposed to be M/R, it was well done. Scampi was overcooked and rubbery. Baked potato was huge but we needed extra sour cream, she brought creamy horseradish. Needless to say the potato tasted awful, she asked if we wanted a new one, we obviously did. $200 for what was supposed to be a special birthday dinner. Not happy. Didn’t even get offered a dessert. On a good note, the busboy was amazing to watch. Super fast and efficient.

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  9. Shar10023

    New York4 recensioni

    1.0

    Visitato il giorno 26 febbraio 2025

    1. Complessivo 1
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 1
    Not a piano at a piano bar Old and like assisted living

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  10. Angel

    San Diego3 recensioni

    3.0

    Visitato il giorno 16 febbraio 2025

    1. Complessivo 3
    2. Cibo 3
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 3
    Valet is mandatory if you eat here. You must pay to valet your car if you want to eat here. I was unaware of this, self parked and the valet looked for me in the restaurant , embarrassed me by insinuating I tried to skip out on the valet and then demanded my keys. Atmosphere is very lively and loud with a piano bar with singer/crowd getting into it. Steaks were good but not worth the high price tag, which goes up when you add mediocre baked potatoe or any other side. 3 people. $400 bill with no alcohol. The highlight of our experience was our fantastic waitress Tracy. She was obviously extremely busy, looked like she was handling too many tables and yet she made time to ensure we were well taken care of. Thank you Tracy for outstanding service.

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FAQ

Red Tracton's offre il servizio da asporto, che puoi ordinare chiamando il ristorante al numero (858) 724-4400.

Red Tracton's è stato valutato con 4,3 stelle da 1734 utenti OpenTable.

Sì, di solito è possibile prenotare questo ristorante scegliendo data, orario e numero di persone su OpenTable.

Effettua una prenotazione

2 persone
19:00
Prenotato 13 volte oggi
Mappa Google per Red Tracton's

550 Via De La Valle, Solana Beach, CA 92075

Informazioni aggiuntive

  • Numero di telefono
  • Prezzo
    da 31 $ a 50 $
  • Tipi di Cucina
    Bisteccheria, Crostacei, Bar / Lounge / Vendita Bottiglie
  • Orari di apertura
    Mar–Gio, Dom 16:00–21:00 Ven 12:00–22:00 Sab 16:00–22:00
  • Dress code
    Business Casual
  • Parking details
    Valet with Self parking options available after 4:00PM.
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Executive Chef
    Mauricio Pineda
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