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Sepia, Chicago, IL
Da non perdere

Sepia

da 50 $ in su
Americana contemporanea

Effettua una prenotazione

2 persone
19:00
Prenotato 32 volte oggi
Ci sono delle esperienze disponibili.
  • Ottimo per un'occasione speciale
  • Innovativo
  • Romantico
Seamlessly melding refined and rustic, vintage and contemporary, Sepia has the feel of an instant classic. The stylish space is warm and inviting, comfortable yet lively. Attention to detail runs throughout Sepia -- both in the room and on the plate -- from the custom Art Nouveau tile floor to the hand-crafted millwork and the vintage stemware. The easy elegance of the room serves as the perfect backdrop for the inventive American cuisine. Chef Andrew Zimmerman's product-driven, seasonal menu showcases the purity and quality of the ingredients, letting both the ingredients and his passion for what he does shine through. Sepia celebrates tradition – with a modern twist.

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Perché è un ristorante Da non perdere

Executive chef: Andrew Zimmerman

  • Icona premio
    MICHELIN 1 Star2024
  • Icona premio
    MICHELIN 1 Star2023
  • Icona premio
    MICHELIN 1 Star2022

Dagli editor di OpenTable: Il menu degustazione stagionale in stile americano dello chef Andrew Zimmerman è così buono che questo amato locale di West Loop ha costantemente mantenuto la sua stella MICHELIN dal 2011. Durante la tua cena di quattro portate potrai scegliere tra numerose opzioni, come gli gnudi croccanti alla ricotta, la rana pescatrice arrostita con vongole e la pavlova di piselli con sorbetto di limoni mayer. Inoltre, il Sepia ha vinto il premio Best of Award of Excellence del 2022 di Wine Spectator, quindi non perderti assolutamente gli abbinamenti di vini. Il locale è situato in una tipografia del 1890 con pavimenti in stile Art Nouveau e pareti con mattoni a vista, e mangiare qui è un'esperienza davvero speciale.

Sale del ristorante

Informazioni aggiuntive

  • Stile
    Cucina raffinata
  • Prezzo
    da 50 $ in su
  • Tipi di Cucina
    Americana contemporanea, Chilometro zero, Americana
  • Orari di apertura
    Ven, Sab 17:00–22:00 Cena Lun–Gio 17:00–21:00
  • Numero di telefono
    (312) 441-1920
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Business Casual
  • Sale per eventi privati
    The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. Comfortably accommodating 60 guests for a seated event or 100 for a reception, let Private Dining by Sepia provide the Michelin-starred experience for your intimate wedding, corporate or social event.
  • Ristorante premiato
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Quartiere
    West Loop
  • Traversa
    Randolph
  • Parking details
    Valet is available Monday-Saturday after 4pm. Valet is $16 for up to 3 hours and $20 over 3 hours.
  • Public transit
    3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
  • Altro
    Accesso per disabili, Banchetti, Bar con licenza liquori, Bar/Lounge, Birra, Cocktail, Non fumatori, Opzioni senza glutine, Senza diritto di tappo, Stanza Privata, Vino

Esperienze

  • Chef's Experience

    185,00 USD a persona

    Varie date disponibili
    Immerse yourself in the Chef's Experience at Sepia, where Executive Chef Andrew Zimmerman, Chef de Cuisine Kyle Cottle, and Executive Pastry Chef Erin Kobler highlight their seasonal favorites. Elevate your evening with optional wine pairings, carefully curated by Wine Director Jake Bennie to complement and enhance each course. With limited availability each night, reservations are recommended.
  • Easter Brunch 2025

    95,00 USD a persona

    solo 20 apr 2025
    Enjoy Easter at Sepia with a special four-course brunch menu created by Executive Chef Andrew Zimmerman, Chef de Cuisine Kyle Cottle, and Executive Pastry Chef Erin Kobler. The menu will feature a sweet and savory bread course, followed by a selection of shared plates. Each guest will then choose their entrée course, finished with delightful sweets to share.

Cosa dicono 5.415 persone

Valutazione complessiva e recensioni

Le recensioni possono essere scritte solo da utenti che hanno mangiato in questo ristorante

4.8
4,8 in base alle valutazioni recenti
  • 4,8Cibo
  • 4,8Servizio
  • 4,7Atmosfera
  • 4,5Rapporto qualità-prezzo

RumorositàModerata

Molto apprezzato per

  • Chicago / Illinois

    Americana contemporanea

  • Chicago

    Americana contemporanea

5.415 Recensioni
  1. DanielO

    Chicago2 recensioni

    5.0

    Visitato il giorno 23 luglio 2022

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 4
    4. Atmosfera 5
    Amazing flavors

    È utile?

  2. Utente OpenTable

    Chicago2 recensioni

    5.0

    Visitato 1 giorno fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 4
    Heather was fantastic, personable and knowledgeable about the courses and the flow. Food was fantastic and service impeccable.

    È utile?

  3. Utente OpenTable VIP

    Londra6 recensioni

    5.0

    Visitato 3 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Outstanding food & service. Wine pairings also perfectly on point.

    È utile?

  4. Utente OpenTable

    Chicago5 recensioni

    5.0

    Visitato 4 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Amazing food, amazing service. Nothing to criticize. Top notch all around. Yes, it’s the most expensive meal we ever get, but it is 100% worth it. That’s why we’ve had two anniversaries there in a row.

    È utile?

  5. Courtney VIP

    St. Louis4 recensioni

    5.0

    Visitato 4 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Amazing food, presentation and service. Until we meet again

    È utile?

  6. Joycie

    San Diego5 recensioni

    5.0

    Visitato 7 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    My boyfriend and I were vacationing from San Diego and we were hearing great things about this restaurant. Getting reservations was easy on a weeknight versus the weekends. Staff was friendly as soon as we walked in. They explained every dish coming to the table and always tried to accommodate any dietary restrictions. The cocktails were amazing. I tried my boyfriend's drink order, "Hannah-Barbera presents ..." was really good. The presentation was just pure nostalgia. I recommend putting this on your "places to eat" list. Worth the price for the 4-course meal.

    È utile?

  7. Utente OpenTable

    Chicago2 recensioni

    5.0

    Visitato il giorno 1 marzo 2025

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Excellent experience. We had the 4 course tasting menu with the zero alcohol pairing. Amazing

    È utile?

  8. SJ245 VIP

    Toledo10 recensioni

    5.0

    Visitato il giorno 28 febbraio 2025

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    This was the best dining experience we have ever had! The people were lovely, the food was exquisite and beautiful and absolutely delicious, the jazz music contributed to a romantic ambiance, the wine suggested for us was just right, the timing of the meal was perfect. Thank you!

    È utile?

  9. Simone VIP

    New York3 recensioni

    3.0

    Visitato il giorno 22 febbraio 2025

    1. Complessivo 3
    2. Cibo 2
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 3
    The service was amazing. The staff is very attentive and sweet. The food was okay. It leaned on the salty side, but they provided recommendations for more balanced dishes and substituted the salty dish for the less salty one. Their main courses are okay, but their desserts are amazing especially the Mont Blanc!

    È utile?

  10. Benson

    Memphis5 recensioni

    5.0

    Visitato il giorno 16 febbraio 2025

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    We were in town for the weekend, and this was our first time dining at Sepia. Heather was wonderful and a great source for recommendations for both food and drinks. We've already talked about making future plans to return when we're in Chicago again. Everything was delicious. Thanks for a great evening!

    È utile?

FAQ

Puoi ordinare la consegna a domicilio direttamente da Sepia usando il pulsante Ordina online.

Sepia è stato valutato con 4,8 stelle da 5415 utenti OpenTable.

Sì, di solito è possibile prenotare questo ristorante scegliendo data, orario e numero di persone su OpenTable.

Effettua una prenotazione

2 persone
19:00
Prenotato 32 volte oggi
Ci sono delle esperienze disponibili.

Ordina a domicilio o da asporto

Mappa Google per Sepia

123 North Jefferson St, Chicago, IL 60661

Sale del ristorante

Informazioni aggiuntive

  • Ristorante premiato
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Traversa
    Randolph
  • Quartiere
    West Loop
  • Orari di apertura
    Ven, Sab 17:00–22:00 Cena Lun–Gio 17:00–21:00
  • Prezzo
    da 50 $ in su
  • Tipi di Cucina
    Americana contemporanea, Chilometro zero, Americana
  • Stile
    Cucina raffinata
  • Dress code
    Business Casual
  • Parking details
    Valet is available Monday-Saturday after 4pm. Valet is $16 for up to 3 hours and $20 over 3 hours.
  • Public transit
    3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Altro
    Accesso per disabili, Banchetti, Bar con licenza liquori, Bar/Lounge, Birra, Cocktail, Non fumatori, Opzioni senza glutine, Senza diritto di tappo, Stanza Privata, Vino
  • Numero di telefono
    (312) 441-1920
  • Sale per eventi privati
    The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. Comfortably accommodating 60 guests for a seated event or 100 for a reception, let Private Dining by Sepia provide the Michelin-starred experience for your intimate wedding, corporate or social event.
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