Enable JavaScript to run this app.
Vai al contenuto principale
Logo di OpenTable
  1. Home
  2. Stati Uniti
  3. Chicago / Illinois
  4. Chicago
  5. West Loop
Sepia, Chicago, IL
Da non perdere

Sepia

da 50 $ in su
Americana contemporanea
Foto del ristorante Sepia

Sepia

4,8
da 50 $ in su
Americana contemporanea
West Loop

Effettua una prenotazione

2 persone
21:00
Prenotato 26 volte oggi
Ci sono delle esperienze disponibili.
  • Ottimo per un'occasione speciale
  • Ideale per vini pregiati
  • Elegante
Seamlessly melding refined and rustic, vintage and contemporary, Sepia has the feel of an instant classic. The stylish space is warm and inviting, comfortable yet lively. Attention to detail runs throughout Sepia -- both in the room and on the plate -- from the custom Art Nouveau tile floor to the hand-crafted millwork and the vintage stemware. The easy elegance of the room serves as the perfect backdrop for the inventive American cuisine. Chef Andrew Zimmerman's product-driven, seasonal menu showcases the purity and quality of the ingredients, letting both the ingredients and his passion for what he does shine through. Sepia celebrates tradition – with a modern twist.

Ordina a domicilio o da asporto

Perché è un ristorante Da non perdere

Executive chef: Andrew Zimmerman

  • Icona premio

    MICHELIN 1 Star

    2022

Dagli editor di OpenTable: Il menu degustazione stagionale in stile americano dello chef Andrew Zimmerman è così buono che questo amato locale di West Loop ha costantemente mantenuto la sua stella MICHELIN dal 2011. Durante la tua cena di quattro portate potrai scegliere tra numerose opzioni, come gli gnudi croccanti alla ricotta, la rana pescatrice arrostita con vongole e la pavlova di piselli con sorbetto di limoni mayer. Inoltre, il Sepia ha vinto il premio Best of Award of Excellence del 2022 di Wine Spectator, quindi non perderti assolutamente gli abbinamenti di vini. Il locale è situato in una tipografia del 1890 con pavimenti in stile Art Nouveau e pareti con mattoni a vista, e mangiare qui è un'esperienza davvero speciale.

Informazioni aggiuntive

  • Stile
    Cucina raffinata
  • Prezzo
    da 50 $ in su
  • Tipi di Cucina
    Americana contemporanea, Chilometro zero, Americana
  • Orari di apertura
    Ven, Sab 17:00–22:00 Cena Lun–Gio 17:00–21:00
  • Numero di telefono
    (312) 441-1920
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Business Casual
  • Sale per eventi privati
    The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. Comfortably accommodating 60 guests for a seated event or 100 for a reception, let Private Dining by Sepia provide the Michelin-starred experience for your intimate wedding, corporate or social event.
  • Ristorante premiato
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Quartiere
    West Loop
  • Traversa
    Randolph
  • Parking details
    Valet is available Monday-Saturday after 4pm. Valet is $16 for up to 3 hours and $20 over 3 hours.
  • Public transit
    3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
  • Altro
    Accesso per disabili, Banchetti, Bar con licenza liquori, Bar/Lounge, Birra, Cocktail, Da asporto, Non fumatori, Opzioni senza glutine, Senza diritto di tappo, Stanza Privata, Vino

Esperienze

  • New Year's Eve 2024

    125,00 USD a persona

    solo 31 dic 2024
    Ring in 2025 at Sepia with a special tasting menu designed by Executive Chef Andrew Zimmerman and Chef de Cuisine Kyle Cottle. For those with after-dinner plans, choose our abbreviated menu, available from 5:00 PM to 7:00 PM. For those looking for a more opulent experience, join us from 8:00 PM to 10:00 PM to enjoy extra courses and a champagne toast. Round out your experience with optional wine pairings, carefully selected by Wine Director Jake Bennie. First Seating: $125 per person Second Seating: $175 per person Menu details to follow!
  • New Year's Eve 2024

    175,00 USD a persona

    solo 31 dic 2024
    Ring in 2025 at Sepia with a special tasting menu designed by Executive Chef Andrew Zimmerman and Chef de Cuisine Kyle Cottle. For those with after-dinner plans, choose our abbreviated menu, available from 5:00 PM to 7:00 PM. For those looking for a more opulent experience, join us from 8:00 PM to 10:00 PM to enjoy extra courses and a champagne toast. Round out your experience with optional wine pairings, carefully selected by Wine Director Jake Bennie. First Seating: $125 per person Second Seating: $175 per person Menu details to follow!

Cosa dicono 5.345 persone

Valutazione complessiva e recensioni

Le recensioni possono essere scritte solo da utenti che hanno mangiato in questo ristorante

4.8
4,8 in base alle valutazioni recenti
  • 4,8Cibo
  • 4,8Servizio
  • 4,7Atmosfera
  • 4,6Rapporto qualità-prezzo

RumorositàModerata

Molto apprezzato per

  • Chicago / Illinois

    Americana contemporanea

  • Chicago

    Miglior cibo

  • Chicago

    Americana contemporanea

5.345 Recensioni
  1. DanielO

    Chicago

    2 recensioni

    5.0

    2 recensioni

    Visitato il giorno 23 luglio 2022

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 4
    4. Atmosfera 5
    Amazing flavors

    È utile?

  2. Ella

    Chicago

    1 recensione

    5.0

    1 recensione

    Visitato 3 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 4
    4. Atmosfera 5
    This place was amazing!! Great food, great vibes, great wine. Definitely recommend :)

    È utile?

  3. Kristen

    Austin

    1 recensione

    5.0

    1 recensione

    Visitato 4 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Wow, just WOW. I will be dreaming of this four course meal forever now. It was my first chef tasting menu and it did not disappoint! Each dish was carefully crafted and curated. I LOVED IT!

    È utile?

  4. christina

    Chicago

    2 recensioni

    5.0

    2 recensioni

    Visitato 4 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Food and drinks were good. We enjoyed the drinks and dessert

    È utile?

  5. Dan

    Chicago

    2 recensioni

    5.0

    2 recensioni

    Visitato 4 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    The best dining experience of my life. Ashley provided exceptional service, Keith Meicher is the best bartender in the city, and the entire thing was more than worth the cost. Cannot recommend Sepia enough.

    È utile?

  6. Yinsu

    New York

    4 recensioni

    2.0

    4 recensioni

    Visitato 5 giorni fa

    1. Complessivo 2
    2. Cibo 2
    3. Servizio 3
    4. Atmosfera 4
    I consider myself a good at-home cook (for both western and Asian cuisines) and have tasted lots of great food with an extremely open mind. This was my first Michelin star experience. The menu and recipes are very well put together, but poorly executed when cooking skills are actually needed (for the main hot courses). Sea bass was overcooked. Beef rib did not have good marbling (on the dryer side) and overly salty breaking the balance between different components of the dish, and was told “it’s because we cook it with low temp for 48 hours” when I provided feedback to the server at the end of the meal. Right, if you sous vide something, you should know you are basically marinating the meat and it just sounded like an excuse. In addition, server said “Oh you should’ve said something when you first tasted it and we would make it right.” and proceeded to do nothing to make it right. (I did not want to ruin the overall experience of my anniversary dinner by breaking the flow of the already necessarily slow 2.5h experience for a 4-course menu.) Overall, while other reviews had mentioned how good of a value Sepia is being a Michelin 1-star (which I would agree if the main courses were done right), personally based on this very experience, while the overall service was good, it was not worth the money based on the taste of food alone (to my understanding, 1-stars are judged mainly on food more than anything else). When studying the menu prior of this reservation, I had wanted to try several other items on the menu, but it’s unlikely for me to go back again.

    È utile?

  7. Matilda

    New York

    1 recensione

    5.0

    1 recensione

    Visitato il giorno 27 novembre 2024

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Amazing food and service! Thank you for making my partner’s birthday special!

    È utile?

  8. Thomas

    Raleigh

    1 recensione

    5.0

    1 recensione

    Visitato il giorno 24 novembre 2024

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    5 stars are not enough. One of the best meals we’ve ever eaten.

    È utile?

  9. Olivia

    Chicago

    12 recensioni

    vip
    5.0

    12 recensioni

    Visitato il giorno 24 novembre 2024

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Always an incredible experience - one of the best restaurants in Chicago!

    È utile?

  10. Joshua

    Chicago

    3 recensioni

    vip
    5.0

    3 recensioni

    Visitato il giorno 23 novembre 2024

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Awesome experience, everything was fantastic…a must go!

    È utile?

FAQ

Sepia offre il servizio da asporto, che puoi ordinare chiamando il ristorante al numero (312) 441-1920.

Sepia è stato valutato con 4,8 stelle da 5345 utenti OpenTable.

Sì, di solito è possibile prenotare questo ristorante scegliendo data, orario e numero di persone su OpenTable.

Foto del ristorante Sepia

Sepia

4,8
da 50 $ in su
Americana contemporanea
West Loop

Effettua una prenotazione

2 persone
21:00
Prenotato 26 volte oggi
Ci sono delle esperienze disponibili.

Ordina a domicilio o da asporto

Mappa Google per Sepia

123 North Jefferson St, Chicago, IL 60661

Informazioni aggiuntive

  • Ristorante premiato
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Traversa
    Randolph
  • Quartiere
    West Loop
  • Orari di apertura
    Ven, Sab 17:00–22:00 Cena Lun–Gio 17:00–21:00
  • Prezzo
    da 50 $ in su
  • Tipi di Cucina
    Americana contemporanea, Chilometro zero, Americana
  • Stile
    Cucina raffinata
  • Dress code
    Business Casual
  • Parking details
    Valet is available Monday-Saturday after 4pm. Valet is $16 for up to 3 hours and $20 over 3 hours.
  • Public transit
    3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Altro
    Accesso per disabili, Banchetti, Bar con licenza liquori, Bar/Lounge, Birra, Cocktail, Da asporto, Non fumatori, Opzioni senza glutine, Senza diritto di tappo, Stanza Privata, Vino
  • Numero di telefono
    (312) 441-1920
  • Sale per eventi privati
    The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. Comfortably accommodating 60 guests for a seated event or 100 for a reception, let Private Dining by Sepia provide the Michelin-starred experience for your intimate wedding, corporate or social event.
  • Politica sulla Privacy
  • Condizioni d'uso
  • Impressum
  • Cookie e pubblicità basata sugli interessi
  • Preferenze sui cookie
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tutti i diritti riservati.
OpenTable fa parte di Booking Holdings, il leader mondiale di viaggi online e dei servizi correlati.
Logo di Booking
Logo di Priceline
Logo di KAYAK
Logo di Agoda
Logo OpenTable