Antipasti
Burrata22,00 USD
Burrata from Puglia, arugula, cherry tomatoes, Prosciutto di Parma, Parmigiano Reggiano vacche rosse evoo Centonze from Sicily
Carpaccio di Bresaola18,00 USD
Thinly sliced cured beef, arugula, shaved Parmigiano Reggiano, fennel, orange, evoo Centonze
Insalata di Polpo20,00 USD
Chilled Mediterranean Octopus, potatoes, lemon citronette, arugula, evoo Centonze
Parmigiana di Melanzane20,00 USD
Eggplant parmigiana, tomato sauce, smoked mozzarella from Agerola, basil, shaved parmigiano reggiano, evoo Centonze
Polpette al Sugo16,00 USD
Homemade meatballs, tomato sauce, Parmigiano Reggiano, basil, evoo Centonze
Calamari Fritti20,00 USD
Fried calamari, San Marzano tomato sauce
Insalate
Caesar Salad17,00 USD
Romaine lettuce, homemade crostini bread, shaved Parmigiano Reggiano vacche rosse, caesar dressing
Pomodorini Salad17,00 USD
Arugula, cherry tomatoes, shaved Parmigiano reggiano, balsamic vinaigrette
Tuna Salad22,00 USD
Marinated SIcilian Tuna in extra virgin olive oil, arugula, cherry tomatoes, buffalo mozzarella, shaved Parmigiano reggiano, fresh basil, Frisella bread, evoo Centonze
Insalata Caprese18,00 USD
Buffalo Mozzarella from Battipaglia, cuore di bue tomatoes from Sorrento, basil pesto, evoo Centonze
Cortorni
Broccoli Rabe13,00 USD
Sauteed broccoli rabe with garlic, evoo, chili flakes
Patate al Forno12,00 USD
Rosemary and thyme baked potatoes, butter
Verdure Grigliate13,00 USD
Market grilled vegetables
Pure' di Patate12,00 USD
Mashed potatoes
Primi
Gnocchi Sorrentina22,00 USD
Homemade potato dumplings, San Marzano tomato sauce, Fiordilatte cheese Latteria Sorrentina, Parmigiano Reggiano Vacche Rosse 24 months, fresh basil. Homemade
Paccheri Genovese26,00 USD
Slow cooked veal and onion ragú, parmigiano reggiano vacche Rosse, basil. Pastificio dei Campi
Paccheri con Polpetta24,00 USD
San Marzano tomato sauce, meatballs, parmigiano Reggiano Vacche Rosse, basil. Pastificio dei Campi
Spaghetti Scarpariello24,00 USD
Datterini tomatoes from Corbara "Azienda Carbone", piennolo tomatoes from Vesuvio, Parmigiano Reggiano vacche rosse, basil. Pastificio dei Campi
Spaghetti alla Nerano26,00 USD
Zucchine, Parmigiano Reggiano vacche rosse, Pecorino cheese Pinna, shaved Provolone Del Monaco IGP, lemon zest, basil, mint. Pastificio dei Campi
Pasta Fresca al Nero con Vongole28,00 USD
Fresh Black Ink Linguini Pasta from La trafila, clams, evoo. Homemade
Pizze Rosse
Marinara16,00 USD
Tomato Sauce San Marzano Rega DOP & San Marzano Slow Food Eccellenza Nolane, garlic, oregano from Sicily, fresh basil, evoo Centonze from Sicily
Margherita20,00 USD
Tomato Sauce San Marzano Rega DOP & San Marzano Slow Food Eccellenza Nolane, Fiordilatte cheese Latteria Sorrentina, fresh basil, evoo
Napoletana22,00 USD
Tomato Sauce San Marzano Rega DOP & San Marzano Slow Food Eccellenza Nolane, Fiordilatte cheese, Anchovies azienda Armatore, oregano from sicily, fresh basil, evoo
Diavola22,00 USD
Tomato Sauce San Marzano Rega DOP & San Marzano Slow Food Eccellenza Nolane, Fiordilatte cheese, spicy spianata salami from Calabria, fresh basil, evoo
Vegetariana22,00 USD
Tomato Sauce San Marzano Rega DOP & San Marzano Slow Food Eccellenza Nolane, Fiordilatte cheese, eggplant, mushrooms, artichoke, broccoli rabe, fresh basil, evoo
Cotto e Funghi23,00 USD
Tomato sauce San Marzano Rega DOP & San Marzano Slow Food Eccellenza Nolane, Fiordilatte cheese, Prosciutto cotto mushrooms, fresh basil, evoo
Capricciosa22,00 USD
Tomato Sauce San Marzano Rega DOP & San Marzano Slow Food Eccellenza Nolane, Fiordilatte cheese, prosciutto cotto, mushrooms, artichokes, black olives, fresh basil, evoo
Bufalina23,00 USD
Tomato Sauce San Marzano Rega DOP & San Marzano Slow Food Eccellenza Nolane, Buffalo mozzarella from Battipaglia, Parmigiano Reggiano vacche rosse, fresh basil, evoo
Pizza Parmigiana21,00 USD
Tomato Sauce San Marzano Rega DOP & San Marzano Slow Food Eccellenza Nolane, Provola cheese di Agerola, fried eggplant, Parmigiano Reggiano fondue, fresh basil, evoo
Secondi
Branzino all'Acqua Pazza28,00 USD
Baked Branzino fillet, capers, anchovies, Piennolo tomatoes sauce, rosemary potatoes, Calabrian chili, evoo Centonze from Sicily
Pollo alla Milanese24,00 USD
Deep-fried chicken cutlet, arugula, cherry tomatoes, balsamic glaze, shaved Parmigiano Reggiano Vacche Rosse, evoo
Polpo alla Luciana26,00 USD
Baby Octopus, Piennolo tomatoes sauce from Vesuvio, Datterino tomatoes from Corbara, anchovies, capers, black olives homemade crostini, evoo
Scaloppine di Pollo24,00 USD
Pounded floured chicken breast, sauteed mushrooms, broccoli rabe, mashed Potatoes, evoo
Pizze Bianche & Speciali
4 Formaggi22,00 USD
Gorgonzola cream, Provola di Agerola, Fiordilatte cheese, Parmigiano Reggiano Vacche Rosse fondue, evoo Centonze from Sicily
Filetto di Pomodori23,00 USD
Mozzarella di Bufala campana, cherry tomatoes, shaved Parmigiano Reggiano Vacche Rosse, fresh basil, evoo
Primavera25,00 USD
Fiordilatte cheese Latteria Sorrentina, arugula, 24 months aged Prosciutto di Parma, cherry tomatoes, shaved Parmigiano Reggiano Vacche Rosse, evoo
Salsicce e Friarielli24,00 USD
Provola cheese di Agerola, Italian sausage, broccoli rabe, Parmigiano Reggiano Vacche Rosse fondue, evoo
Melanzane e Salsicce24,00 USD
Provola cheese di Agerola, Datterino tomatoes from Corbara, fried eggplant, Italian Sausage, Parmigiano Reggiano Vacche Rosse fondue, fresh basil, evoo
Calzone Classico24,00 USD
Ricotta cheese, Fiordilatte cheese, spicy spianata salami from Calabria, tomato sauce San Marzano Rega DOP & San Marzano Slow Food Eccellenza Nolane, fresh basil
Pizza Burrata25,00 USD
Burrata cheese from Puglia, cherry tomatoes, shaved Parmigiano Reggiano vacche rosse, arugola, fresh basil, evoo
Porcini26,00 USD
Mozzarella Fiordilatte di Agerola, Parmigiano Reggiano fondue Porcini mushrooms, truffle oil
Starita22,00 USD
Tomato Sauce San Marzano Rega DOP & San Marzano Slow Food Eccellenza Nolane, datterini tomatoes from Corbara, Piennolo tomatoes, Pecorino cheese, anchovies from Cetara, Parmigiano Reggiano Vacche Rosse, oregano, garlic, evoo
Tartufata26,00 USD
Truffle cream, Fiordilatte cheese from Agerola, Parmigiano reggiano vacche rosse, prosciutto di Parma 24 months, truffle oil
Sorrentina30,00 USD
Fiordilatte cheese from Agerola, Parmigiano Reggiano Vacche rosse, burrata cheese, anchovies from Cetara, lemon zest, evoo
Dolci
Tiramisu12,00 USD
Vanilla Panna Cotta12,00 USD
Raspberry or Nutella
Nutella Pizza20,00 USD
Coccole22,00 USD
Deep fried dough topped with Nutella
Ricotta e Pera15,00 USD
Ricotta cheese, Williams pear cream, Hazelnut crusted
Delizia al Limone15,00 USD
Sponge cake, lemon custard filled, lemon cream glazed