Enable JavaScript to run this app.
Vai al contenuto principale
Logo di OpenTable
  1. Home
  2. Stati Uniti
  3. Area di San Francisco Bay
  4. San Francisco
  5. Western Addition
State Bird Provisions, San Francisco, CA
Da non perdere

State Bird Provisions

da 50 $ in su
Californiana

Effettua una prenotazione

2 persone
19:00
Prenotato 45 volte oggi
Ci sono delle esperienze disponibili.
  • Atmosfera vivace
  • Di tendenza
  • Innovativo
State Bird Provisions started as a recipe for serving quail, it has slowly evolved into a restaurant without any programmed elements.

Perché è un ristorante Da non perdere

Executive chef: Stuart Brioza & Nicole Krasinski

  • Icona premio
    MICHELIN 1 Star2024
  • Icona premio
    MICHELIN 1 Star2023
  • Icona premio
    MICHELIN 1 Star2022

Dagli editor di OpenTable: Mangiare in un ristorante stellato MICHELIN può sembrare un'esperienza estremamente seria, ma non è mai così allo State Bird Provisions. La parte migliore (e più difficile) di una cena qui è quella di attenerti al tuo ordine mentre intorno passano carrelli di dim sum, piatti come i pancake con crauti al formaggio e altre specialità in stile New American con influenze asiatiche. Grazie al menu in continua evoluzione degli chef vincitori del James Beard Award Stuart Brioza e Nicole Krasinski, ogni visita è migliore della precedente.

Informazioni aggiuntive

  • Stile
    Cucina informale
  • Prezzo
    da 50 $ in su
  • Tipi di Cucina
    Californiana, Americana
  • Orari di apertura
    Cena Lun–Gio, Dom 17:30–22:00 Ven, Sab 17:30–22:30
  • Numero di telefono
    (415) 795-1272
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Abbigliamento Casual
  • Ristorante premiato
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Quartiere
    Western Addition
  • Traversa
    Geary
  • Parking details
    If street parking is not available, the closest parking garage is in the Kabuki Theater building on the corner of Fillmore and Post Streets.
  • Public transit
    Conveniently located near the MUNI 22 and 38 bus lines.
  • Altro
    Accesso per disabili, Birra, Opzioni senza glutine, Patio/Posti all'aperto, Servizi gender-neutral, Vino

Esperienze

  • Salt & Straw x State Bird Provisions

    solo 2 giu 2025
    Join us in welcoming Tyler Malek, founder & flavor wizard of Salt & Straw to celebrate the release of his upcoming cookbook: America's Most Iconic Ice Creams. Our team will be collaborating on a one-night-only menu featuring Salt & Straw flavors with a State Bird twist. Co-written with James Beard Award-winning food writer JJ Goode, the new cookbook shares Salt & Straw’s version of the country’s most famous flavors for the first time, applying Tyler’s deep affection for quality ingredients and his mastery of ice cream science to create mind blowing riffs on those flavors that still stay true to their archetypes. Alongside the recipes, Tyler also shares buying tips, techniques and important ingredient context that home cooks at all levels can learn from to make more interesting and delicious ice cream. Dishes will be served à la carte alongside our regular nightly menu.
    Salt & Straw x State Bird Provisions foto

Cosa dicono 3.319 persone

Valutazione complessiva e recensioni

Le recensioni possono essere scritte solo da utenti che hanno mangiato in questo ristorante

4.7
4,7 in base alle valutazioni recenti
  • 4,7Cibo
  • 4,7Servizio
  • 4,5Atmosfera
  • 4,3Rapporto qualità-prezzo

RumorositàModerata

Molto apprezzato per

  • San Francisco

    Californiana

3.319 Recensioni
  1. SAM

    Chicago2 recensioni

    3.0

    Visitato 1 giorno fa

    1. Complessivo 3
    2. Cibo 3
    3. Servizio 2
    4. Atmosfera 5
    Food was a bit too salty in general, especially the pork ribs.

    È utile?

  2. D VIP

    Portland22 recensioni

    5.0

    Visitato 3 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    This place is a do not miss experience! Grab a bottle of wine and do the dim sum concept offerings that are not on the restaurant menu. Two people per, for the most part. Website has menu with sample options in the first section. Wonderful concept, service and food!

    È utile?

  3. JasonK

    Philadelphia4 recensioni

    5.0

    Visitato 3 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Outstanding meal. Creative flavors and textures. Johnny was a great server.

    È utile?

  4. Carrie VIP

    New York15 recensioni

    5.0

    Visitato 5 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    The service is the prize here at State Bird. My friend has true celiac disease and the care that the servers took to make sure we knew exactly what he could order was wonderful. There were plenty of options and the food was delicious.

    È utile?

  5. Utente OpenTable

    San Diego1 recensione

    4.0

    Visitato 6 giorni fa

    1. Complessivo 4
    2. Cibo 4
    3. Servizio 3
    4. Atmosfera 4
    Not what we expected after having been to The Progress and The Anchovy Bar. Not at all impressed.

    È utile?

  6. Utente OpenTable

    San Francisco2 recensioni

    5.0

    Visitato 6 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    We had a birthday celebration dinner and it was our first time at State Bird Provisions. We absolutely loved the concept of the dim sum cart small plates along with the menu for some of the other items. The food was fresh and the flavor profiles of the dishes were unique. Using Guava for instance in a savory dish was such a clever idea that worked well. Loved the sourdough pancakes with the sauerkraut powder. Several dishes were standouts - loved the sweet potato small plate. The sauces and dips were extraordinary as well. A word about the desserts too - the Cardamom icecream sandwich and the Bao with the black sesame filling were really lovely. I had also requested a signed copy of the cookbook as a gift for the birthday guest - really glad I did - the cookbook is wonderful and inspiring! I am a fermentation enthusiast and can’t wait to make some of the fermentation recipes in the cookbook. These days eating out is such a hit or miss that we were really glad to be delighted by this experience at State Bird Provisions!

    È utile?

  7. Utente OpenTable VIP

    San Francisco2 recensioni

    4.0

    Visitato 7 giorni fa

    1. Complessivo 4
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 4
    Excellent food! A little chaotic with many dishes coming in succession.

    È utile?

  8. Utente OpenTable VIP

    Denver2 recensioni

    1.0

    Visitato il giorno 8 marzo 2025

    1. Complessivo 1
    2. Cibo 2
    3. Servizio 1
    4. Atmosfera 1
    Inconsistency across food and service quality. Won’t be back

    1 persona ha trovato utile questa recensione

  9. Alain-Sam VIP

    Amsterdam1 recensione

    5.0

    Visitato il giorno 5 marzo 2025

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 4
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 4
    Food is very oily / fat but still great and creative

    È utile?

  10. Utente OpenTable

    New York1 recensione

    2.0

    Visitato il giorno 5 marzo 2025

    1. Complessivo 2
    2. Cibo 2
    3. Servizio 3
    4. Atmosfera 5
    The experience didn’t live up to the price. We spent around $350 for two glasses of wine and a small tasting menu, which felt overpriced for the portion sizes. While the concept is interesting, the flavors didn’t stand out, and even the signature dish, the ‘State Bird with Provisions,’ was just okay. If you’re looking for a high-end dining experience, there are other options that offer better value.

    1 persona ha trovato utile questa recensione

FAQ

State Bird Provisions è stato valutato con 4,7 stelle da 3319 utenti OpenTable.

Sì, di solito è possibile prenotare questo ristorante scegliendo data, orario e numero di persone su OpenTable.

Effettua una prenotazione

2 persone
19:00
Prenotato 45 volte oggi
Ci sono delle esperienze disponibili.
Mappa Google per State Bird Provisions

1529 Fillmore Street, San Francisco, CA 94115

Informazioni aggiuntive

  • Ristorante premiato
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Traversa
    Geary
  • Quartiere
    Western Addition
  • Orari di apertura
    Cena Lun–Gio, Dom 17:30–22:00 Ven, Sab 17:30–22:30
  • Prezzo
    da 50 $ in su
  • Tipi di Cucina
    Californiana, Americana
  • Stile
    Cucina informale
  • Dress code
    Abbigliamento Casual
  • Parking details
    If street parking is not available, the closest parking garage is in the Kabuki Theater building on the corner of Fillmore and Post Streets.
  • Public transit
    Conveniently located near the MUNI 22 and 38 bus lines.
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Altro
    Accesso per disabili, Birra, Opzioni senza glutine, Patio/Posti all'aperto, Servizi gender-neutral, Vino
  • Politica sulla Privacy
  • Condizioni d'uso
  • Impressum
  • Cookie e pubblicità basata sugli interessi
  • Preferenze sui cookie
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tutti i diritti riservati.
OpenTable fa parte di Booking Holdings, il leader mondiale di viaggi online e dei servizi correlati.
Logo di Booking
Logo di Priceline
Logo di KAYAK
Logo di Agoda
Logo OpenTable