Le recensioni possono essere scritte solo da utenti che hanno mangiato in questo ristorante
- 4,8Cibo
- 4,8Servizio
- 4,8Atmosfera
- 4,4Rapporto qualità-prezzo
Rumorosità • Moderata
Executive chef: Teiichi Sakurai
Dagli editor di OpenTable: Tokyo-born chef Teiichi Sakurai helped introduce Japanese food and culture to Dallas starting in the '90s before opening this celebrated soba house in 2008. The intimate omakase counter surrounds a rock garden at the center, creating a shrine-like, very-Tokyo atmosphere for wagyu, sashimi, and other traditional Japanese fare. One thing's for sure: every meal from this six-time James Beard semifinalist must end with soba.
110,00 USD a persona
Prepagato
145,00 USD a persona
Prepagato
250,00 USD a persona
Prepagato
Le recensioni possono essere scritte solo da utenti che hanno mangiato in questo ristorante
Rumorosità • Moderata
Dallas - Fort Worth
Giapponese
Dr. Demetra
Dallas
15 recensioni
15 recensioni
Visitato 1 giorno fa
È utile?
Sally
San Diego
2 recensioni
2 recensioni
Visitato 5 giorni fa