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The Leopard at des Artistes, New York, NY
Ristorante premiato

The Leopard at des Artistes

4.6
4,6
3344 recensioni
da 50 $ in su
Italiana

Effettua una prenotazione

2 persone
19:00
Prenotato 22 volte oggi
Ci sono delle esperienze disponibili.
  • Ottimo per un'occasione speciale
  • Romantico
  • Atmosfera affascinante
Located in the New York landmarked Hotel Des Artistes, and surrounded by the astonishing 1920s murals by Howard Chandler Christy, THE LEOPARD at des Artistes cuisine respect the rich Italian cultural traditions, the absolute quality of ingredients, and the balance between dishes based on rural elements, such as pasta, vegetables, cheese, and seafood ingredients from the Mediterranean.
We look forward to welcoming you to our home, in one of the most iconic spaces in New York City, Hotel des Artistes. Buon appetito!

Sale del ristorante

Informazioni aggiuntive

  • Ristorante premiato
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Numero di telefono
  • Prezzo
    da 50 $ in su
  • Tipi di Cucina
    Italiana
  • Orari di apertura
    Brunch Sab, Dom 11:30–15:00 Cena Tutti i giorni 17:00–22:00
  • Dress code
    Business Casual
  • Parking details
    W 65 St GARAGE<br />27 W 65th St // Central Park West & Columbus // (212) 249-8342<br /><br />2 LINCOLN PARKING LLC.<br />60 West 66th Street // Central Park West & Columbus // (212) 874-8639<br />
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Executive Chef
    Jordan Frosolone
  • Delivery & takeout
Gift card

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Esperienze

  • BAROLO ANSELMA DINNER

    325,00 USD a persona

    Prepagato

    solo 26 mar 2025
    18:30
    Welcome to Episode Four of Il Gattopardo Wine Series! The Leopard at des Artistes is thrilled to invite you to an unforgettable experience, where Chef Vincenzo Adamo will present a four-course dinner featuring Italian seasonal delicacies, paired with 6 extraordinary Barolo Wines from Famiglia Anselma. Winemaker Maurizio Anselma, with Enrico Battisti of SoilAir Selection, will personally guide you through this unique tasting. For this special occasion, you’ll have the rare opportunity to explore a range of vintage of Barolos, including some that are no longer available on the market. We look forward to sharing these exceptional dishes and fine wines with you, in the uniquely charming atmosphere of The Parlor private room of The Leopard. Limited seating, RSVP today!
    BAROLO ANSELMA DINNER foto

Cosa dicono 3.344 persone

Valutazione complessiva e recensioni

Le recensioni possono essere scritte solo da utenti che hanno mangiato in questo ristorante

4.6
4,6 in base alle valutazioni recenti
  • 4,6Cibo
  • 4,7Servizio
  • 4,7Atmosfera
  • 4,2Rapporto qualità-prezzo

RumorositàModerata

3.344 Recensioni
  1. Utente OpenTable

    Minneapolis3 recensioni

    5.0

    Visitato il giorno 16 gennaio 2025

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Bellisimo!

    È utile?

  2. Utente OpenTable

    New York9 recensioni

    5.0

    Visitato il giorno 14 gennaio 2024

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 4
    4. Atmosfera 5
    Still my favorite southern Italian restaurant in nyc. Tagliere, polpette, tortelloni ed il semifreddo al pistacchio sono imbattibili!!!

    È utile?

  3. Utente OpenTable VIP

    Washington DC66 recensioni

    5.0

    Visitato il giorno 15 ottobre 2022

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Il cibo e il servizio sono stati eccellenti!

    È utile?

  4. Mooch3c VIP

    New York6 recensioni

    4.0

    Visitato il giorno 28 febbraio 2022

    1. Complessivo 4
    2. Cibo 4
    3. Servizio 4
    4. Atmosfera 5
    Pre opera meal

    È utile?

  5. AD12 VIP

    New York9 recensioni

    3.0

    Visitato il giorno 12 luglio 2021

    1. Complessivo 3
    2. Cibo 3
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Food mediocre.

    1 persona ha trovato utile questa recensione

  6. Bruce

    San Francisco8 recensioni

    5.0

    Visitato 2 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    We've loved The Leopard for years as it has changed from traditional "red gravy" Italian-American to more distinctly Italian (Northern as well as Southern). The vibe (sort of a cross between 1930's and 21st century elegance . They offer hand-made pastas, beautiful primi, and frankly, I've never made it past the second page of the menu. That being said, friends who have rave about the secondi - but who can go with a bistecca when there is grilled octopus on the menu? I'm just sayin'!

    È utile?

  7. Elda VIP

    New York5 recensioni

    5.0

    Visitato 2 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Absolutely delicious!! The staff is also very attentive and there was live Jazz for brunch today. Great food and atmosphere

    È utile?

  8. Albert

    Greater Boston6 recensioni

    5.0

    Visitato 4 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Great atmosphere. Delicious food and excellent service thanks to our waitress, Gabriella!

    È utile?

  9. Utente OpenTable VIP

    Philadelphia7 recensioni

    5.0

    Visitato 5 giorni fa

    1. Complessivo 5
    2. Cibo 5
    3. Servizio 5
    4. Atmosfera 5
    Hands down a 10/10 experience! Phenomenal can’t even begin to describe how perfect the food was to the sweet and professional staff. A true gem in NYC!

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  10. EvelyneO

    Greater Boston10 recensioni

    3.0

    Visitato il giorno 10 marzo 2025

    1. Complessivo 3
    2. Cibo 3
    3. Servizio 4
    4. Atmosfera 4
    Our appetizer was CRUDO DI TONNO Red tuna and grapefruit tartare, with green apple and basil emulsion and flake sea salt: I found the tuna extremely blend, no particular grapefruit taste, not seasoned at all. As I mentioned the lack of grapefruit to the waiter, he very amiably brought me a small amount of grapefruit emulsion, which I also found rather tasteless. For $33, I thought it was certainly not worth the preparation, as besides cutting up the tuna in rather big chunks, not worth the price. We ordered 2 of these for the 4 of us, and our friends felt the same way. Main course: I had the sea scallops, and they were good, so were the halibut x2, and the filet mignon, all over $50 each Our dessert, a tiramisu, was terrible, no coffee taste, full of whipped cream and some soft cookie type, no tiramisu!! The other dessert was a zabaglione with fruit, and that was good. The service was pleasant, except that there was a long gap between the orders of the desserts and their arrival! It is a pretty restaurant, the tables are not too close to each other, and it is relatively quiet. Those are also important considerations for a pleasant dinner.

    È utile?

FAQ

The Leopard at des Artistes offre il servizio da asporto, che puoi ordinare chiamando il ristorante al numero (212) 787-8767.

The Leopard at des Artistes è stato valutato con 4,6 stelle da 3344 utenti OpenTable.

Sì, The Leopard at des Artistes offre gift card. Puoi acquistarle qui.

Sì, di solito è possibile prenotare questo ristorante scegliendo data, orario e numero di persone su OpenTable.

Effettua una prenotazione

2 persone
19:00
Prenotato 22 volte oggi
Ci sono delle esperienze disponibili.
Mappa Google per The Leopard at des Artistes

1 West 67th St., New York, NY 10023

Sale del ristorante

Informazioni aggiuntive

  • Ristorante premiato
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Numero di telefono
  • Prezzo
    da 50 $ in su
  • Tipi di Cucina
    Italiana
  • Orari di apertura
    Brunch Sab, Dom 11:30–15:00 Cena Tutti i giorni 17:00–22:00
  • Dress code
    Business Casual
  • Parking details
    W 65 St GARAGE<br />27 W 65th St // Central Park West & Columbus // (212) 249-8342<br /><br />2 LINCOLN PARKING LLC.<br />60 West 66th Street // Central Park West & Columbus // (212) 874-8639<br />
  • Opzioni di pagamento
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Executive Chef
    Jordan Frosolone
  • Delivery & takeout
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