Antipasti-Appetizers
Bresaola di Manzo25,00 USD
air dried beef with arugula and parmesan
Burrata, pappa al pomodoro, speck croccante, pomodorini24,00 USD
Freshly made burrata, tuscan tomato recipe, crunchy prosciutto, cherry tomatoes and balsamic vinegar 25 years.
Bocconcini in crosta phyllo, prosciutto di Parma 22 mesi26,00 USD
Mozzarella wrapped in phyllo dough, accompanied by 22 months aged Prosciutto di Parma
Insalata di Spinaci16,00 USD
Spinach salad, caramelized nuts, strawberries, goat cheese, balsamic glaze
Arugula Salad16,00 USD
Arugula salad, shaved fennel, taggiasca olives, orange segments, lemon dressing
Crudo del Giorno
Chef Crudo of the day
Primi Piatti
Pasta
Tagliolini al Caviale42,00 USD
Homemade Tagliolini with mascarpone and Caviar
Linguine di Gragnano alle vongole29,00 USD
Hard Gragnando Linguine with clams and taratti crumbles
Paccheri all'astice34,00 USD
Paccheri with Maine Lobster
Ravioli ai porcini29,00 USD
Ravioli with porcini mushrooms, mushroom sauce and rosemary
Candele Di Gragnano alla Genovese28,00 USD
Hard Gragnano Candele with Genovese Sauce (Meat sauce) and parmesan fondue
Risotto of the day
Secondi Piatti
Main Course
Filetto di Branzino Mediterraneo 44,00 USD
Filet of Mediterranean seabass, asparagus and cauliflower
Frittura di Pesce alla Veneziana38,00 USD
Fried shrimp, calamari and zucchini
Salmone Atlantico34,00 USD
Atlantic Salmon, with cherry tomatoes, asparagus, picked onions, and mustard vinaigrette
Costolette di Agnello49,00 USD
Baby lamb chops, roasted potatoes, and mint jelly
Filet Mignon56,00 USD
8oz beed tenderloin, with green peppercorn sauce, mashed potatoes
Swordfish40,00 USD
Filet of Swordfish,cherry tomatoes, olives capers, Sicilian oregano
Carne del Giorno-Meat of the day
Pesce del giorno- Catch of the Day
Dolci-Desserts
Gelato al Momento
Gelato made at the moment- Flavor changes daily
Pannacotta
Tiramisu al momento
Tiramisu table side
Semifreddo alla nocciola