Enable JavaScript to run this app.
Vai al contenuto principale
Logo di OpenTable
  1. Home
  2. Giappone
  3. Area metropolitana di Tokyo
  4. Quartieri speciali di Tokyo
  5. Asakusa / Asakusabashi
すき焼ちんや 浅草本店, Tokyo,

すき焼ちんや 浅草本店

Nessuna recensione
da 5.001 ¥ a 10.000 ¥
Giapponese
Foto del ristorante すき焼ちんや 浅草本店

すき焼ちんや 浅草本店

da 5.001 ¥ a 10.000 ¥
Giapponese
Asakusa / Asakusabashi

Effettua una prenotazione

2 persone
19:00
Chinya was founded in 1880 as a restaurant in Asakusa, Tokyo. Since its opening, Chinya's sukiyaki has been dedicated to and explored, and is first served with meat covered with the aroma of Senju leek. Afterwards, the sukiyaki is enjoyed to its fullest in a slightly sweetened wariroshi sauce with "zakku", an ingredient we are particular about. The course offers an aperitif and appetisers that allow you to taste the four seasons, and we offer not only sukiyaki but also shabu-shabu courses.

The restaurant's speciality, "suitable sashi meat" (trademark registered), refers to "moderately marbled meat" that is not excessively sashi. The fat of Wagyu female cattle fattened up to a sufficient age (30 months), with a grade 4 fat content and good fat melting, produces a 'Wagyu aroma' at the border between the sashi and the lean meat when heated. In addition to the aroma, the taste of the lean meat and the sweetness of the fat are well balanced, and by maturing the beef further, sukiyaki can be achieved without stomach upset and with a good aroma.

We invite you to enjoy sukiyaki, one of Japan's most popular food cultures, at Asakusa for everyday meals, anniversaries, gatherings and other occasions.


「ちんや」は、1880年(明治13年)に、東京・浅草の地に料理屋として創業。開店以来、こだわり、探求してきた「ちんや」のすき焼きは、最初に千住葱の香りをまとわせたお肉から召し上がっていただきます。その後は、食材にこだわった「ザク」と一緒に、少し甘めに仕上げた割り下で、すき焼きを存分にお楽しみいただきます。コースでは、季節ごとに四季を味わえる先附や前菜を提供、すき焼きだけでなく、しゃぶしゃぶのコースもご用意しております。

また、こだわりの「適サシ肉」(商標登録済み)は、サシの入り方が過剰でない「適度な霜降肉」のこと。脂肪の量が4等級、脂肪の融け方が良い、充分な月齢(30か月)まで肥育した和牛のメス牛の脂は、加熱すると、サシと赤身の境界線から「和牛香」が発生します。その香りに加え、赤身の旨味と脂の甘味がバランスよく、さらに熟成させる事により胃もたれせず、そして香りも良いすき焼きを実現できます。

是非、日頃のお食事、記念日、お集りなど、日本を代表する食文化「すき焼き」を浅草の地でお楽しみください。

Informazioni aggiuntive

  • Stile
    Cucina informale
  • Prezzo
    da 5.001 ¥ a 10.000 ¥
  • Tipi di Cucina
    Giapponese
  • Numero di telefono
    03-3841-0010
  • Dress code
    Business Casual

Sii il primo a scrivere una recensione per questo ristorante

Al momento すき焼ちんや 浅草本店 non ha recensioni. Aggiungi una recensione dopo aver visitato il ristorante per aiutare gli altri utenti.

FAQ

Sì, di solito è possibile prenotare questo ristorante scegliendo data, orario e numero di persone su OpenTable.

Foto del ristorante すき焼ちんや 浅草本店

すき焼ちんや 浅草本店

da 5.001 ¥ a 10.000 ¥
Giapponese
Asakusa / Asakusabashi

Effettua una prenotazione

2 persone
19:00
Mappa Google per すき焼ちんや 浅草本店

東京都台東区花川戸2丁目16−1 言問橋西交差点, Tokyo, 111-0033

Informazioni aggiuntive

  • Quartiere
    Asakusa / Asakusabashi
  • Prezzo
    da 5.001 ¥ a 10.000 ¥
  • Tipi di Cucina
    Giapponese
  • Stile
    Cucina informale
  • Dress code
    Business Casual
  • Parking details
    Nessuno
  • Numero di telefono
    03-3841-0010
  • Politica sulla Privacy
  • Condizioni d'uso
  • Impressum
  • Cookie e pubblicità basata sugli interessi
  • Preferenze sui cookie
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tutti i diritti riservati.
OpenTable fa parte di Booking Holdings, il leader mondiale di viaggi online e dei servizi correlati.
Logo di Booking
Logo di Priceline
Logo di KAYAK
Logo di Agoda
Logo OpenTable