SFIZI
PANE, BURRO E ALICI DEL CANTABRICO21,00 USD
Toasted pan brioche, whipped butter, Cantabrian anchovies
CAPPUCCINO DI BACCALA'20,00 USD
Whipped cod fish, potato sauce, crispy polenta
CROSTONE DI RICOTTA E POMODORINI16,00 USD
Crostone bread with ricotta and tomato confit
ROMANESCO AGLIO, OLIO, PEPERONCINO16,00 USD
Roasted Romanesco broccoli, garlic, olive oil, chili
ZUCCA IN PASTELLA CON BLU DI CAPRA16,00 USD
Fried butternut squash, blu di capra cheese, red bell pepper sauce
ARANCINI AL TARTUFO17,00 USD
Breaded and fried rice balls filled with truffle and Fontina, Parmigiano fondue
FUNGHI ARROSTO16,00 USD
Roasted maitake & shiitake mushroom, salsa verde
ANTIPASTI
BATTUTA DI MANZO25,00 USD
Hand-cut beef tartare, capers, toasted hazelnuts, colatura confit, lemon zest, crispy multigrain bread
VITELLO TONNATO CLASSICO24,00 USD
Traditional thinly sliced, slow cooked veal with tuna sauce, served chilled
TAGLIERE DI SALUMI E BURRATA24,00 USD
Imported Italian cured meat board with burrata cheese
CAPESANTE SCOTTATE CON BAGNA CAUDA, ZUCCA E PANE CROCCANTE23,00 USD
Pan-seared scallops, butternut squash, bagna cauda sauce, crunchy breadcrumbs
VELLUTATA DI FUNGHI19,00 USD
Mix mushroom soup with roasted mushroom
CARPACCIO DI BARBABIETOLA CON ROBIOLA E SALSA ALL'ARANCIA ROSSA19,00 USD
Red beets carpaccio, robiola cheese, Jerusalem artichokes chips, blood orange dressing
INSALATA SAN CARLO17,00 USD
Lacinato kale, Romanesco broccoli, pecorino Toscano, pistachio pesto & Meyer lemon dressing
Pasta
TAJARINI AL RAGU' DI CONIGLIO E BATTUTO DI OLIVE29,00 USD
Homemade thin spaghetti with rabbit ragu, olive tapenade
GNOCCHI DELLA VAL VARAITA CON FONDUTA DI TOMA E BURRO NOCCIOLA25,00 USD
Homemade potatoes gnocchi with Toma cheese fondue and brown butter
RISOTTO CREMA DI BARBABIETOLA ROSSA, TALEGGIO E NOCCIOLE26,00 USD
Red beets risotto, Taleggio cheese fondue, hazelnuts
AGNOLOTTI DEL PLIN AL SUGO DI ARROSTO28,00 USD
Homemade braised meat Ravioli in demi-glace and butter sauce
TAGLIATELLE ALL'ASTICE E POMODORINI36,00 USD
Homemade tagliatelle with lobster, cherry tomatoes, lobster bisque
PACCHERI AL POMODORO E STRACCIATELLA24,00 USD
Large rigatoni shaped "Mancini" pasta, sugar bombs tomato sauce, burrata sauce
PAPPARDELLE AI FUNGHI PORCINI27,00 USD
Homemade ribbon pasta, Porcini mushroom
SPAGHETTONI AL NERO DI SEPPIA CON ALICI BURRO E PANE CROCCANTE26,00 USD
Homemade thick black squid inked spaghetti, anchovies, butter, crunchy breadcrumbs
LASAGNA BOLOGNESE26,00 USD
Oven baked layered pasta stuffed with Bolognese ragu and gratin with bechamel
SECONDI
BACCALA' AL VERDE A BASSA TEMPERATURA, SALSA AL PREZZEMOLO, PORRI STUFATI E PANE CROCCANTE36,00 USD
Steamed cod fish, parsley sauce, stewed leeks, crispy bread
BRANZINO37,00 USD
Pan-seared filet of branzino, roasted wild mushroom, wild mushroom broth
POLLO AL MATTONE CON PUREA DI PASTINACA, CAROTINE ARROSTO, SALSA AL VINO BIANCO35,00 USD
Half boneless chicken baked 'under a brick', parsnip puree, roasted heirloom baby carrots, white wine sauce
COTOLETTA ALLA MILANESE59,00 USD
Thinly pounded veal chop 'Milanese' style, tartare sauce, arugula and cherry tomatoes
TAGLIATA DI MANZO CON BAGNETTO VERDE E PATATE AL FORNO45,00 USD
10oz Greater Omaha farm Prime NY Strip steak with bagnet vert, roasted potatoes
ANATRA SCOTTATA, PUREA DI SEDANO RAPA E BARBABIETOLE38,00 USD
Pan-seared duck breast, celery root puree, baby beets
GUANCIA DI MANZO DI ANGUS BRASATA, CHIPS DI POLENTA E PURE' DI PATATE42,00 USD
Slow braised Angus beef cheek, red wine reduction, polenta chips, mashed potatoes
CONTORNI
PATATE ARROSTO13,00 USD
Roasted fingerling potatoes, garlic, thyme, rosemary
CIME DI RAPA14,00 USD
Grilled broccoli rabe, garlic, chili
CAROTINE ARROSTO13,00 USD
Roasted heirloom baby carrots
PATATINE CACIO E PEPE14,00 USD
Homemade fried potatoes, Pecorino cheese and pepper